Dreamworld Gaming

Новости:

 • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
  Discord сервер
 • Наш официјален Website: DreamWorld Website
 • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Правило - Замени/Измами

John Corleone · 756

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен [Staff] John Corleone

 • Admin Manager
 • Наш човек
 • *
  • Пораки: 1308
  • Репутација: 35
 • Admin Menager
на: април 25, 2018, 01:40:10 pmПравило замени/измами

Замена на нашиот сервер е дозволена и при истата пожелно е да присуствува администратор/гејммастер поради сигурност , при секоја замена задолжително е да се изрпа договор со /ме /до и истиот да го потпишат двајцата по ИЦ пат да оди све доколку дојде до нерегуларности мора да имате слика од куќата/автомобилот/моторот и слично при замена пожелно е да сликате возила со /dl доколку дојде до измама да можеме поефикасно да дојдеме до возилото , задолжително е да сликате /time.
ВАЖНО :
При секоја измама на измамникот му се одзема имотот со кој требал да се менува и добива казна од 24 часа доколку се повторува 2 пат и казна /warn , а на оштетениот му се враќа одземениот имот.Доколку дојде до некоја измама пријавете тука Измамени играчи
« Последно менување: април 25, 2018, 01:52:53 pm John Corleone »