Carlos & Gustavo Gaviria (Cartel de Juarez)

Kyrie Irving · 1025

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Kyrie Irving

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1322
  • Репутација: 33
 • Uncle Drew
на: мај 24, 2018, 09:25:33 pm

                    *На сликата се Carlos & Gustavo, двајца братучеди.
     Од левата страна е Carlos а од десната неговиот братучед Gustavo.


___________________________________________

Овие двајца картели се во дел од бандата
,,Cartel de Los Juarez''. Прво во бандата се
Придружил Carlos, а после неколку години
се придружил Gustavo. Двајцата носат исто
презиме, Gaviria. Тие се братучеди по брат
учедска линија. Двајцата се дилери на илег
ални работи, како што се дрога, оружје,
проституција на млади девојки.
________________________________________


« Последно менување: мај 24, 2018, 11:07:49 pm Rocco Colucci »

bev na orev4e na trap
manav sine ap
apo nogu jak
takov e be brat
kuro da mi jat
kuro damijat


Отсутен Kyrie Irving

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1322
  • Репутација: 33
 • Uncle Drew
Одговори #1 на: мај 24, 2018, 09:27:22 pm


ВТОРА ВО СЕРИЈА: Juarez Cartel е една од најтешките тежини меѓу мексиканските картели за наркотици кои заработуваат милијарди долари во добивката, додека тие се движат од хероин, кокаин, метамфетамин и марихуана во земји кои се гладни со дрога, како што се САД. Криминалот, смртта и руинираниот живот живеат заедно со овие дроги на различни места како што се New York City, West Virginia, Albuquerque and Española.

Смртта на Juarez Cartel е значително претерана. Всушност, тој е жив и здрав и прави бизнис во подем.

Картелскиот шеф,  Vicente Carrillo Fuentes и двајца негови врвни соработници се затворени, но тоа не е ништо повеќе од непријатности, бидејќи има стотици членови на картелите кои работат надвор од северниот пограничен град и низ мексиканската држава Chihuahua - и постигнувајќи во САД.The Juárez Cartel (Spanish: Cártel de Juárez), исто така познат како Vicente Carrillo Fuentes Organization е основана околу 1970-тите. Кога лидерот Pablo Acosta Villarreal беше убиен во април 1987 година за време на прекуграничната рација од страна на хеликоптери на мексиканската Федерална полиција во селото Rio Grande village of Santa Elena, Chihuahua, Rafael Aguilar Guajardo зазеде место како лидер на картелот.

Раководството на картелите беше предадено од Aguilar Guajardo до Amado Carrillo Fuentes во 1993 година под покровителство на неговиот вујко, Ernesto Fonseca Carrillo. Amado ги донесе своите браќа и подоцна неговиот син во бизнисот. По смртта на Amado во 1997 година, по компликациите од пластичната хирургија, во текот на контролата врз картелот избувна кратка тешка борба, а братот на Amado, Vicente Carrillo Fuentes, стана лидер по победата над браќата Muñoz Talavera.


Цитат

Подкупот на стражарите за пристигнувањето во SA..

...San Andreas
Издигнувањето на Картел организацијата придонесе до врвни промени во внатрешноста и надворешноста.
Нај истакнатите членови на Картелот кој нај многу се здобија со репутација и популарност низ Шпанските градови добија врвна
понуда која беше не одбивна за тој екипаж. Новата ера која ќе биде презентирана во San Andreas од страна на Cartel de Juarez.
Беше отворената и не одбивната понуда од Картелот.
2017 година... Картелите помеѓу Juarez & Sinaloa склопија привремено мировно партнерство во САД. Со оваа сојужништво Sinaloa
доби дел од јужното крајбрежје на САД, додека Juarez источниот дел на (San Andreas).
Престижот во San Andreas помеѓу членовите на Картелот и ново лидерството на Картелот беше мигрирање, но исто така овде беа вклучени и крајбрежните стражари кој беа подмитени од страна на Cartel de Juarez.
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=3890.0 - Официјална тема
« Последно менување: мај 24, 2018, 09:54:01 pm Rocco Colucci »

bev na orev4e na trap
manav sine ap
apo nogu jak
takov e be brat
kuro da mi jat
kuro damijat


Отсутен Kyrie Irving

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1322
  • Репутација: 33
 • Uncle Drew
Одговори #2 на: мај 24, 2018, 09:28:19 pm


Carlos Gaviria е картел во едни од јачините на Лос Сантос.
Тој се има придружено во групата околу три години. Тој се
има покажано, а потоа бил примен со цел да владеат во Лос
Сантос. Carlos има деветнаесет години, се има придружено на
своите шеснаесет години. Поголем дел тој се занимава со нар
котици. Како што се амфетамин, марихуана, кокаин. Некогаш
и извршува убиства но тој професионално ги крие доказите.
Carlos има слабости од МВР, има страв од нив. Неговите слабо
сти се претежно висина и да не се предозира. Тој сега е со него
виот братучед Gustavo, кој пред некое време се има придружено
во таква група, каде што Carlos го има подгурнато во такви ствари.
« Последно менување: мај 24, 2018, 10:25:08 pm Rocco Colucci »

bev na orev4e na trap
manav sine ap
apo nogu jak
takov e be brat
kuro da mi jat
kuro damijat


Отсутен Kyrie Irving

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1322
  • Репутација: 33
 • Uncle Drew
Одговори #3 на: мај 24, 2018, 10:23:30 pm
Активности на Carlos Gaviria

Цитат

1. https://imgur.com/a/NiLyqiZ - Carlos се запознава со Theo, му го дава бројот.
2. https://imgur.com/a/vVIAGpS - Се запознава со Juan, Salvatore.
3. https://imgur.com/a/rBVK9C6 - Salvatore стекнува доверба во Carlos.
4. https://imgur.com/a/CnOqfhE - Кулирање со останатите во тунелот.
5. https://imgur.com/a/FQrsvMP - Carlos успешно ја продава робата.
6. https://imgur.com/a/AV8H8Uq - Парите од робата ги предава на Frank.
7. https://imgur.com/a/Z1Vy6FL - Carlos се запознава со Yorick.
8. https://imgur.com/a/ZQ0fKn9 - Carlos му прави друштво на Yorick.
9. https://imgur.com/a/TXUzDqQ - Carlos го запознава неговиот братучед Gustavo со друштвото.
10. https://imgur.com/a/IbdcAoC - Gustavo во посета кај Carlos, неговата куќа.
11. https://imgur.com/a/ShgMT3p - Купување керозин и калциум со Густаво.
12. https://imgur.com/a/E9oX6Sm - Frank ми дава роба да продадам.
13. https://imgur.com/a/zDKIl15 - Давање пари од продадена роба.
14. https://imgur.com/a/8hbCKGn - Посета во идна лабораторија.
15. https://imgur.com/a/sSOrpXY - Стварање планови за новата лабораторија.
« Последно менување: мај 29, 2018, 10:59:50 am Rocco Colucci »

bev na orev4e na trap
manav sine ap
apo nogu jak
takov e be brat
kuro da mi jat
kuro damijat


Отсутен Gianni Nicchi:]

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 546
  • Репутација: 21
 • Oel Amgine
Одговори #4 на: мај 24, 2018, 10:50:29 pm


Gustavo de Jesús Gaviria е 23 годишен картел во Лос Сантос.
Тој е роден во Little Mexico но поради политички причини и
проблеми се полиција принуден е да оди кај неговиот
братучед Carlos Gaviria во Los Santos.
И поради проблеми со полиција тој во Los Santos
продолжува со неговата црна работа а тоа е продавање
марихуана,апчиња,кокаин,крак и други видови дрога за
познатиот картел Frank.
Двајцата братучеди Carlos и Gustavo и покрај продавањето
на дрога се занимаваат со проституција на млади тинејџерки
Gustavo има смирен карактер чувствува голем страв од полиција
носи блуза над блуза мајца и наочари кои секогаш му се над глава.
Тој е много сложен со негивот братучед и секогаш безбедноста на
неговиот братучед ја става на прво место за неговата безбедност
дури би убил и човек.


IC Name: Gustavo de Jesús Gaviria (Gianni Nicchi)
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=6901


Отсутен Gianni Nicchi:]

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 546
  • Репутација: 21
 • Oel Amgine
Одговори #5 на: мај 24, 2018, 11:04:21 pm
Активности на Gustavo de Jesús Gaviria
Цитат

1. https://imgur.com/a/Ba5XPo7 - Gustavo се запознава со Edward.
2. https://imgur.com/a/HSWsVwx - Gustavo се запознава со дилерот Ryder.
3. https://imgur.com/a/NcG6BVs - Gustavo му ги кажува лошите вести на Carlos.
4. https://imgur.com/a/YeZFUNW - Gustavo се запознава со Frank.
5. https://imgur.com/a/ouBcTZN - Gustavo почнува да продава за Frank.
6. https://imgur.com/a/iE5UJRs - Gustavo пие со Carlos во неговата куќа.
7. https://imgur.com/a/ePDdxDO - Набавка на керозин и калциум.
8. https://imgur.com/a/rFpkS8N - Gustavo дава пари на Frank од продадена роба.
9. https://imgur.com/a/fWGh6qn - Gustavo набавува два пара глок од Ryder.
« Последно менување: јуни 01, 2018, 11:32:07 am Gianni Nicchi:] »


IC Name: Gustavo de Jesús Gaviria (Gianni Nicchi)
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=6901


Отсутен mar43lo

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 976
  • Репутација: 30
 • ne igram
Одговори #6 на: мај 24, 2018, 11:27:53 pm
јаки сте можу да ве замислу 2 братучеди лидери Lsg уфуф јако ке еОтсутен Kyrie Irving

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1322
  • Репутација: 33
 • Uncle Drew
Одговори #7 на: мај 25, 2018, 12:13:35 am
јаки сте можу да ве замислу 2 братучеди лидери Lsg уфуф јако ке е
Фала фала брату па и на твоју главу  :D

bev na orev4e na trap
manav sine ap
apo nogu jak
takov e be brat
kuro da mi jat
kuro damijat


Отсутен no name

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 2080
  • Репутација: 141
 • asf
Одговори #8 на: мај 25, 2018, 01:57:24 am
Moite 5rankovi

Tashard Pitts - CKОтсутен [Staff] Joseph Barbera

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 1952
  • Репутација: 12
Одговори #9 на: мај 25, 2018, 04:59:21 am
Gazesh siii

Отсутен Capital

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 373
  • Репутација: 10
 • ex mark carrey legenda
Одговори #10 на: мај 25, 2018, 10:33:58 am
Убаво

Du kennst mich nich
Ach du kannst mich googlen
Erst fliegen Cappies, dann Stühle, dann Kugeln


Отсутен Trinidad Epps

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 2147
  • Репутација: 32
 • x Stanley Crooks
Одговори #11 на: мај 25, 2018, 11:20:55 am
Јак си нема шо!

Now they wanna hear a country nigga rap 5 albums in, I swear a country nigga snap


Отсутен F I C K A

 • LSPD Member
 • *
  • Пораки: 525
  • Репутација: 11

Отсутен Gianni Nicchi:]

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 546
  • Репутација: 21
 • Oel Amgine
Одговори #13 на: мај 25, 2018, 03:08:07 pm
2 rpamo u ednu temu poedinci komentirav u edninu tolko ga procitale tekst :-[


IC Name: Gustavo de Jesús Gaviria (Gianni Nicchi)
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=6901


Отсутен Daylon Hawkins

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1640
  • Репутација: 30
 • Ex Admin