Јануари 23, 2020, 12:54:01 am

Автор Тема: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!  (Прочитано 1395 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен n͓̽o͓̽e͓̽l͓̽l͓̽e͓̽ s͓̽t͓̽r͓̽o͓̽k͓̽e͓̽r͓̽.

 • Support
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1093
 • Популарност: +7/-16
 • Јас не воведувам ред, јас сечам глави.
 • Nick на сервер: Погоди ко сам  Почитувани,
  DreamWorld играчи.


  Увод.
  DreamWorld Staff Team одлучи да отвори нови пријави за Модератор на Бордови и Подфоруми..
  Пријавите ке биднат само за играчи,сите лидери,гамемастери и администратори не учествуваат во ова пријава!
  Доколку сакате да станете дел од нашиот Модератор тим, подолу ке најдете апликација и ке може да аплицирате во оваа тема, пријавите ќе биднат отворени до 15/01/2020.


  Потребно за Модератори:

  • Не прекшено правило на форум повеќе од 3 месеци!
  • Минимум 3 часа на форум активно време.
  • Не баниран на форум повеќе од 3 месеци!
  • Повеќе од 350 пораки на форум акаунт!


  Формулар за Апликација:

  [/list]Име_Презиме на форум:
  Пораки:
  Колку време го користите форумот(дневно):
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]::
  Пред колку време сте биле банирани?:
  Кога сте биле банирани и која е причината?:
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]:
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]:
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате:


  Слободни Бордови и Подфоруми.

  « Последно менување: Јануари 05, 2020, 06:49:25 am n͓̽o͓̽e͓̽l͓̽l͓̽e͓̽ s͓̽t͓̽r͓̽o͓̽k͓̽e͓̽r͓̽. »

  Отсутен ғᴇʟᴀɴ ᴀʀɢᴇᴀᴅ

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 1955
  • Популарност: +59/-12
  • Charachted Old School
  • Nick на сервер: Harley Thorpe
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #1 на: Јануари 05, 2020, 11:41:00 am »
  Име_Презиме на форум: ғᴇʟᴀɴ ᴀʀɢᴇᴀᴅ
  Пораки: 1952
  Колку време го користите форумот(дневно): 3-4 часа, низ црл ден се вклучувам и проверувам во Чет.
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]: Не
  Пред колку време сте биле банирани?: Не сум бил.
  Кога сте биле банирани и која е причината?: Не сум бил
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: Да (Музика, Чет, Галерија, Мултимедиа и даунлоад, Спорт, Купувам/Продавам плус лидер и админ).
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=239.0
  « Последно менување: Јануари 05, 2020, 07:54:16 pm ғᴇʟᴀɴ ᴀʀɢᴇᴀᴅ »

  Отсутен Sebo & Russo again

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 481
  • Популарност: +6/-1
  • malo jaci gas
  • Nick на сервер: Legend
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #2 на: Јануари 05, 2020, 01:34:02 pm »
  Име_Презиме на форум: Sebo & Russo
  Пораки: 479
  Колку време го користите форумот(дневно): 3 4 саата
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: Да
  Пред колку време сте биле банирани?: Пред 3 4 години
  Кога сте биле банирани и која е причината?: Пораки ми требаа и спамав ме банираа
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: Да, на гта модови, лидер што сум бил повеќе пати.
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=9.0
  Luda glava ne brine za glavu

  Отсутен Salvatore_Firenzo

  • Почетник
  • *
  • Пораки: 65
  • Популарност: +1/-0
  • najgolem rper u maloo
  • Nick на сервер: Salvatore_Firenzo
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #3 на: Јануари 05, 2020, 07:44:04 pm »
  Име_Презиме на форум:Juan Collins
  Пораки: 36
  Колку време го користите форумот(дневно): 3godini
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: ne nikoj pt
  Пред колку време сте биле банирани?: ne sam bil baniran
  Кога сте биле банирани и која е причината?: nesam bil baniran
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]:ne ama znm kako odat tie raboti
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: da
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=9.0
  « Последно менување: Јануари 07, 2020, 12:36:49 pm Juan_Collins »
  S.F

  Отсутен Бум Бум

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 267
  • Популарност: +10/-2
  • Nick на сервер: Неам
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #4 на: Јануари 06, 2020, 01:32:26 am »
  Име_Презиме на форум: Бум Бум
  Пораки: 255
  Колку време го користите форумот(дневно): 3-4х
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: да
  Пред колку време сте биле банирани?: 5-6 месеци
  Кога сте биле банирани и која е причината?: 5-6 месеци, коментиранје во супорт каде што бев спомнат
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: Да
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=28.0
   

  Отсутен Joel Bergman

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 1963
  • Популарност: +13/-4
  • Retired Administrator
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #5 на: Јануари 06, 2020, 06:47:06 pm »
  Име_Презиме на форум: Joel Bergman
  Пораки: 1893
  Колку време го користите форумот(дневно):  3-4 часа,го користам и преку телефон.
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: не.
  Пред колку време сте биле банирани?: не сум бил.
  Кога сте биле банирани и која е причината?: не сум бил.
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: да,средував и кога бев админ.
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: да.
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=316.0 , http://dw-game.info/forum/index.php?board=9.0 можам во било кој од овие два.
  « Последно менување: Јануари 06, 2020, 06:57:46 pm Joel Bergman »

  Отсутен Bonaparte ツ

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 416
  • Популарност: +22/-0
  • 𝕄𝕆ℕ𝔼𝕐.ℙ𝕆𝕎𝔼ℝ.ℝ𝔼𝕊ℙ𝔼ℂ𝕋
  • Nick на сервер: 𝕵𝖆𝖈𝖐 𝕭𝖔𝖓𝖆𝖕𝖆𝖗𝖙𝖊
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #6 на: Јануари 06, 2020, 07:16:14 pm »
  Име_Презиме на форум: Bonaparte
  Пораки: 372
  Колку време го користите форумот(дневно): 4 h.
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: Не
  Пред колку време сте биле банирани?: никогаш не сум бил баниран.
  Кога сте биле банирани и која е причината?: Не сум бил баниран никогаш.
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: Да, во бордот музика.
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да бидејќи средував перфектно во бордот музика.
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=316.0
  « Последно менување: Јануари 06, 2020, 07:18:17 pm Bonaparte »  Отсутен Capcha ツ

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 216
  • Популарност: +1/-5
  • Не носам злато ама блескам.
  • Nick на сервер: I Sam Znas.
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #7 на: Јануари 06, 2020, 11:35:33 pm »
  Име_Презиме на форум:  Capcha ツ
  Пораки: 201
  Колку време го користите форумот(дневно): 4-5h
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]: да
  Пред колку време сте биле банирани?: пред 5-6 месеци
  Кога сте биле банирани и која е причината?: не памтам точно кога сум бил но памтам зошто сум бил,непотребно коментирање во суппорт тема
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: да
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=316.0

  Не ме спонзорира никој, сам си плаќам се
  За пичка никад не сум платил не
  Реален тоа е за respect.


  Отсутен Matthew Hellson"

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 554
  • Популарност: +11/-12
  • Главен и Одговорен
  • Nick на сервер: Matthew Hellson
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #8 на: Јануари 07, 2020, 12:04:47 am »
  Име_Презиме на форум: Matthew Hellson"
  Пораки: 296
  Колку време го користите форумот(дневно): 3-4h Секојдневно
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]: Не
  Пред колку време сте биле банирани?: /
  Кога сте биле банирани и која е причината?:Не сум бил баниран
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: да пред 2години
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да , се разбира.
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=9.0
  « Последно менување: Јануари 07, 2020, 12:12:44 am Matthew Hellson" »
  Отсутен Dasse

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 1091
  • Популарност: +14/-11
  • 21 Savage
  • Nick на сервер: William_Dasse
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #9 на: Јануари 11, 2020, 05:21:05 pm »
  Име_Презиме на форум: WilliamDasse
  Пораки: 1092
  Колку време го користите форумот(дневно): 2h некад 3
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: Не
  Пред колку време сте биле банирани?: /
  Кога сте биле банирани и која е причината?: /
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: Да
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: ЧЕТ


  William_Dasse  Отсутен Devin Harmon / Stefan Pforzheim

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 432
  • Популарност: +5/-2
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #10 на: Јануари 11, 2020, 11:34:30 pm »
  Име_Презиме на форум: Devin Harmon / Stefan Pforzheim
  Пораки: 422
  Колку време го користите форумот(дневно): 7 hours
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]: не
  Пред колку време сте биле банирани?: N/A
  Кога сте биле банирани и која е причината?: N/A
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: само за лидер модератор
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=9.0
  « Последно менување: Јануари 12, 2020, 01:06:28 pm Devin Harmon / Stefan Pforzheim »
  Заедно го користиме акаунтот.
  Devin Harmon / Stefan Pforzhrim

  Отсутен CARLO HOWAAAARD

  • Почетник
  • *
  • Пораки: 31
  • Популарност: +0/-0
  • Nick на сервер: carlo howard e car lapajte mi
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #11 на: Јануари 12, 2020, 02:29:54 am »
  Име_Презиме на форум: carlo howard
  Пораки: 200 i nesto
  Колку време го користите форумот(дневно): nekade 2/3h nz
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]: da, mnogu pati
  Пред колку време сте биле банирани?: pred 2 nedeli nekade nz
  Кога сте биле банирани и која е причината?: pred 2 nedeli, a pred taj da mi go banirate imase uste 13/14 banirani, a pricinite se mnogubrojni nz od koj da pocnam, pcuenje/vregjanje/gluposti pisuvanje/spamanje/narusuvanje na privatnost/ne pocituvanje na pravilata/sirenje omraza na forum i sl gluposti, a nema veze toa
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: da
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: ja nikogas ne gresam
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=239.0

  Отсутен karpalak

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 451
  • Популарност: +9/-6
  • Ex.MS13/FBI Leader! | kuzo;
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #12 на: Јануари 12, 2020, 03:12:44 am »
  Име_Презиме на форум:karpalak
  Пораки:404
  Колку време го користите форумот(дневно):По 5 - 6сата.
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]::Не
  Пред колку време сте биле банирани?:Не сум бил баниран.
  Кога сте биле банирани и која е причината?:Не сум бил баниран.
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]:Да на филмови и сери.
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]:Секако.
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=239.0
  « Последно менување: Јануари 12, 2020, 09:33:12 pm karpalak »


  Верба во бог Македонец до гроб.

  Отсутен sn0rlax.

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 304
  • Популарност: +4/-4
  • chilling.
  • Nick на сервер: William Mcgredy
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #13 на: Јануари 12, 2020, 11:11:54 am »
  Име_Презиме на форум: sn0rlax.
  Пораки: 303
  Колку време го користите форумот(дневно): 10h
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]: Да
  Пред колку време сте биле банирани?: 2 години
  Кога сте биле банирани и која е причината?:
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]: Не
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]: Да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=32.0

  Отсутен Joseph Barbera

  • Наш човек
  • **
  • Пораки: 2135
  • Популарност: +18/-30
  Одг: Пријави за Модератор во Бордови и Подфоруми !!
  « Одговори #14 на: Јануари 15, 2020, 02:17:36 pm »
  Име_Презиме на форум:Joseph Barbera
  Пораки:2133
  Колку време го користите форумот(дневно):4-5h
  Дали сте некогаш банирани на форумот[да/не]:: не
  Пред колку време сте биле банирани?:/
  Кога сте биле банирани и која е причината?: /
  Дали сте некогаш биле модератор на некој Борд/Подфорум[да/не]:Da (Galerija, Sport, Download modovi, novosti + lider + GM)
  Дали мислите дека сте спремни да работите без грешка[да/не]:да
  ЛИНК за кој Борд/Подфорум аплицирате: http://dw-game.info/forum/index.php?board=239.0


  Почни од 0 ? Нема проблем.