Автор Тема: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII  (Прочитано 170 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Stanley Crooks

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 2019
 • Репутација: 31
 • crip gang-leader
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #15 на: мај 22, 2018, 09:58:54 pm »
Супер е.

Отсутен Jeremy Hernandez ツツ

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 683
 • Репутација: 33
 • Ги ценам тие што си ја признаваат Грешката!
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #16 на: мај 22, 2018, 10:21:46 pm »
Добро е продолжи вака
ex.James_Hernandez

Отсутен Hoobs

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 99
 • Репутација: 26
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #17 на: мај 22, 2018, 10:41:04 pm »

Отсутен Николов'

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 805
 • Репутација: 14
 • Репутација за репутација ?? ПМ ме
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #18 на: мај 22, 2018, 10:43:02 pm »

Отсутен Mattheus Finner

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1309
 • Репутација: 24
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #19 на: мај 22, 2018, 11:06:25 pm »
Национална социјалистичка партија.
- http://dw-game.info/forum/index.php?topic=11376.msg93485#msg93485 -

Отсутен Genovese'

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 232
 • Репутација: 3
 • Girolamo Genovese MS13 VATO
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #20 на: мај 23, 2018, 12:19:40 am »
Одличен, одличен..

Отсутен Чарлито

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 44
 • Репутација: 2
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #21 на: мај 23, 2018, 12:20:48 am »
Супер е, браво

Отсутен 'RASTAVEZ TEPLERATON 乡

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 753
 • Репутација: 5
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #22 на: мај 23, 2018, 01:01:48 am »
Среќно у РП  ;D

Отсутен Peterson47

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 84
 • Репутација: 0
 • Или ебеш или те ебат;)
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #23 на: мај 23, 2018, 05:46:42 pm »

Отсутен Peterson47

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 84
 • Репутација: 0
 • Или ебеш или те ебат;)
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #24 на: мај 23, 2018, 05:47:26 pm »

Отсутен Peterson47

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 84
 • Репутација: 0
 • Или ебеш или те ебат;)
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #25 на: мај 23, 2018, 05:48:14 pm »

Отсутен Peterson47

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 84
 • Репутација: 0
 • Или ебеш или те ебат;)
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #26 на: мај 23, 2018, 05:49:02 pm »

Отсутен carrey'

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 202
 • Репутација: 0
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #27 на: мај 23, 2018, 05:49:45 pm »
Super e bravo

Отсутен Peterson47

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 84
 • Репутација: 0
 • Или ебеш или те ебат;)
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #28 на: мај 23, 2018, 05:49:48 pm »

Отсутен Alexandro Ferrari

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 308
 • Репутација: 4
 • Bloods.
Одг: Dimac Peterson // MARA SALVATRUCHA XIII
« Одговори #29 на: мај 23, 2018, 05:53:45 pm »