Декември 13, 2019, 04:52:29 am

Автор Тема: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti ( Sotto Capo )  (Прочитано 407 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #15 на: Ноември 30, 2019, 10:43:09 pm »

РАЗГЛЕДУВАЊЕ СО ЕКИПАТА НИЗ ГРАД
« Последно менување: Декември 02, 2019, 06:13:22 pm ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ »Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #16 на: Декември 02, 2019, 07:30:37 pm »

ЗАПОЗНАВАЊЕ СО НОВИОТ ГАЗДА И ПОСЕТА НА ЛСГОтсутен Mmartinn_Peturson

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 113
 • Популарност: +1/-0
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #17 на: Декември 02, 2019, 09:48:17 pm »
Фино лепо .

Отсутен Carlo Bonucci

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 155
 • Популарност: +0/-0
 • Ex S.W.A.T & Yakuza leader
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #18 на: Декември 02, 2019, 09:54:08 pm »
Супер е едит ги само годините во био ти е 24 години а у податоци за тебе 18 г
Carlo Bonucci - Active

Carlo Bonucci : (Click here)-> http://dw-game.info/forum/index.php?topic=63622.0

Role Play:Sicilian mafia Cosa Nostra🇮🇹

Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #19 на: Декември 02, 2019, 11:18:10 pm »

НОВА ФАБРИКА НА LA COSA NOSTRAОтсутен шаренковски

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 694
 • Популарност: +16/-19
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #20 на: Декември 02, 2019, 11:24:15 pm »
Каков лидер такви членови.
Не играм, шо и да треба - sharenkovski#6722 (disсоrd)

Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #21 на: Декември 03, 2019, 02:40:48 pm »

ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ЛАБОРАТОРИЈАТА ЗА КОКАИН
Отсутен NapoleonBonaparte

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 55
 • Популарност: +1/-1
 • Nick на сервер: Napoleon_Bonaparte
Одг: Azzolino Paccioretti / ITALIAN STALLION
« Одговори #22 на: Декември 03, 2019, 02:47:31 pm »

Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #23 на: Декември 03, 2019, 02:56:00 pm »

ДОБИВАЊЕ ПИШТОЛ ЗА СЛЕДНИТЕ АКЦИИ


Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #24 на: Декември 03, 2019, 06:26:40 pm »

ЗЕМАЊЕ РЕКЕТ ОД ГАЗДА НА ТАКСИ КОМПАНИЈА

Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #25 на: Декември 04, 2019, 12:59:54 am »

СРЕДБА СО ПРЕМИЕРОТ


« Последно менување: Декември 04, 2019, 01:05:14 am ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ »Отсутен даме''

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 48
 • Популарност: +1/-0
 • ex.Gilbert_Melendez
 • Nick на сервер: Michael_Casserio
Одг: Azzolino Paccioretti / ITALIAN STALLION
« Одговори #26 на: Декември 05, 2019, 10:14:14 am »Отсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #27 на: Декември 06, 2019, 03:17:52 pm »
RefreshОтсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #28 на: Декември 06, 2019, 10:30:36 pm »

СРЕДБА СО ЕКИПА ОД КОРОНАОтсутен ᴀᴢᴢᴏʟɪɴᴏ ᴘᴀᴄᴄɪᴏʀᴇᴛᴛɪ

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 97
 • Популарност: +0/-0
 • Nick на сервер: Azzolino_Paccioretti
Одг: La Cosa Nostra / Azzolino Paccioretti (ITALIAN STALLION)
« Одговори #29 на: Декември 06, 2019, 10:35:33 pm »

СРЕДБА ГЛАВНИОТ ОД ГАНТОН