Декември 14, 2019, 12:35:26 pm

Автор Тема: Chris_Morelo опоменат од администратор Kenichi_Shinoda  (Прочитано 29 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Kenichi Shinoda 😈

  • Server Admin
  • Наш човек
  • *
  • Пораки: 297
  • Популарност: +2/-15
  • 😈😈😈😈😈😈😈
  • Nick на сервер: Kenichi_Shinoda
Од кој е опоменат: Kenichi Shinoda
Име и презиме на опоменат играч: Chris Morelo
Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/PhvzZmt
Причина: /d pcovki.