Декември 13, 2019, 03:28:29 pm

Автор Тема: George_Aglieri опоменат од администратор Kenichi_Shinoda  (Прочитано 40 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Kenichi Shinoda 😈

  • Server Admin
  • Наш човек
  • *
  • Пораки: 296
  • Популарност: +2/-15
  • 😈😈😈😈😈😈😈
  • Nick на сервер: Kenichi_Shinoda
Од кој е опоменат:Kenichi_Shinoda
Име и презиме на опоменат играч:George_Aglieri
Доказ (Задолжително):https://imgur.com/a/WrCSAYa https://imgur.com/a/CdmKuOG
Причина:Константо дмање затворан повекје пати