Декември 11, 2019, 06:53:28 pm

Автор Тема: Rodney_Bradshaw опоменат од администратор Kenichi_Shinoda  (Прочитано 22 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Kenichi Shinoda 😈

  • Server Admin
  • Наш човек
  • *
  • Пораки: 296
  • Популарност: +2/-15
  • 😈😈😈😈😈😈😈
  • Nick на сервер: Kenichi_Shinoda
Од кој е опоменат: Kenichi_Shinoda
Име и презиме на опоменат играч: Rodney_Bradshaw
Доказ (Задолжително):  https://imgur.com/PUR1foP
Причина: /помош /репорт толериран повекје пати