Ноември 17, 2019, 08:56:12 am

Автор Тема: [Предлог] LEAN  (Прочитано 89 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен krazybon'69

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 329
 • Популарност: +5/-1
 • Оно што те улица научи , школа никад нече !
[Предлог] LEAN
« на: Ноември 05, 2019, 04:08:40 pm »
Ваше име и презиме на сервер: Alan Smith
Колку долго играте на нашиот сервер: 4/5 години
Наслов на предлогот/идејата: LEAN , го имаше овој предлог на форум ..
Објаснување: Lean односно Purple Drank би било супер да се стави за ганг симулатори шо се , например да може од аптека да се купе сируп , од 24/7 спрајт и например команда /napravilean , мора да имаш состојки за да го направиш . После /usedrug Lean , ефекти да бидат слични на марихуана , у некој моменти да ти се блур сликата , да можеш само чат да гледаш .. Ако се согласат повеќе играчи , предлого ке биде пуштен на Head ..

Мм, би можело ама има проблем.
Lean е улично име за сирупот и не би се продавало така во Аптека, може да
се напише како "Codeine" - сируп за грло.

Скрипта
Блур - неизводливо, ја менувам твојата идеја во:

/pijsirup, ако пиеш повеќе од 5 пати во временски период од 10 минути
почнуваш да добиваш ефект кога си /drunk на екранот со време траење од
по 5 секунди и ти се трга ефектот, се појавува на секои 20 секунди, трае 5 секунди
и целосно исчезнува ефект за 5 минути.
+ бонус да имаш slow mode на пишување - можеш да зборуваш IC (Y, /s,  /r, , /d итн.)
на секои 10 секунди, бидејќи ефект на codeine е успорување. Ако ти се допаѓа мојата
идеја слободно измени ја темата, цитирај ме
« Последно менување: Ноември 07, 2019, 08:33:20 pm alan.smith »

Отсутен John Dillinger

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 208
 • Популарност: +2/-0
 • I rob banks for a living, what do you do? - J.D.
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #1 на: Ноември 06, 2019, 02:47:31 am »
Да, ама да трае 5 минути, а не 10 секунди и дејството исчезна...

Отсутен Ryan Garcia

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 376
 • Популарност: +4/-1
 • Founder Of Bug's
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #2 на: Ноември 06, 2019, 02:50:23 am »
Da

Отсутен Dida

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 580
 • Популарност: +44/-10
 • Слободен сум само во мојата астрална проекција.
 • Nick на сервер: Andrew_Dida
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #3 на: Ноември 06, 2019, 07:49:57 am »
Океј идеја, ама не би се согласил да се оствари ова.
Причина е што 75% од играчите не знаат што е Lean, и нема буквален македонски превод за зборот, што ќе ствара потешкотии на играчи што немаат познавање од англиски, и ќе треба да објаснувате цело време.

Andrew Dida - ACTIVE
Andriy Orlyk - LSRP Skinhead Simulator

"No matter how hard he tried
Often thought of suicide"


Отсутен George

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 60
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: George_Futterman
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #4 на: Ноември 06, 2019, 12:25:22 pm »
Golemo DA

Отсутен Kintea Mckenziе

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 76
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: Kintea_Mckenzie
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #5 на: Ноември 06, 2019, 07:10:25 pm »
Убава идеа.

Отсутен Жељко Јовановски

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 69
 • Популарност: +2/-0
 • kize
 • Nick на сервер: Mario_Gabrini
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #6 на: Ноември 07, 2019, 07:56:22 pm »
Мм, би можело ама има проблем.
Lean е улично име за сирупот и не би се продавало така во Аптека, може да
се напише како "Codeine" - сируп за грло.

Скрипта
Блур - неизводливо, ја менувам твојата идеја во:

/pijsirup, ако пиеш повеќе од 5 пати во временски период од 10 минути
почнуваш да добиваш ефект кога си /drunk на екранот со време траење од
по 5 секунди и ти се трга ефектот, се појавува на секои 20 секунди, трае 5 секунди
и целосно исчезнува ефект за 5 минути.
+ бонус да имаш slow mode на пишување - можеш да зборуваш IC (Y, /s,  /r, , /d итн.)
на секои 10 секунди, бидејќи ефект на codeine е успорување. Ако ти се допаѓа мојата
идеја слободно измени ја темата, цитирај ме

Отсутен m1k

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 382
 • Популарност: +112/-5
 • To nije osmeh, to je grc !
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #7 на: Ноември 09, 2019, 04:58:20 pm »
Мм, би можело ама има проблем.
Lean е улично име за сирупот и не би се продавало така во Аптека, може да
се напише како "Codeine" - сируп за грло.

Скрипта
Блур - неизводливо, ја менувам твојата идеја во:

/pijsirup, ако пиеш повеќе од 5 пати во временски период од 10 минути
почнуваш да добиваш ефект кога си /drunk на екранот со време траење од
по 5 секунди и ти се трга ефектот, се појавува на секои 20 секунди, трае 5 секунди
и целосно исчезнува ефект за 5 минути.
+ бонус да имаш slow mode на пишување - можеш да зборуваш IC (Y, /s,  /r, , /d итн.)
на секои 10 секунди, бидејќи ефект на codeine е успорување. Ако ти се допаѓа мојата
идеја слободно измени ја темата, цитирај ме
#GOONERFAN

Отсутен krazybon'69

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 329
 • Популарност: +5/-1
 • Оно што те улица научи , школа никад нече !
Одг: [Предлог] LEAN
« Одговори #8 на: Ноември 10, 2019, 06:50:50 pm »
Refresh