Декември 11, 2019, 06:53:50 pm

Автор Тема: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski  (Прочитано 342 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Присутен Nicholas Santorini™

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 215
 • Популарност: +2/-3
 • G.O.A.T !
 • Nick на сервер: Nicholas Santorini
[Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« на: Ноември 01, 2019, 02:39:19 pm »
Докази:
+ https://imgur.com/SLiR6hs (Нарушување на сервер (се кажува на напад со приватна на орг/банди/организации)
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=61426.0 (национална навреда на играч)
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=47585.msg259212#msg259212
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=46601.msg257127#msg257127
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=46467.msg256715#msg256715
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=57935.msg311958#msg311958
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=47892.msg260259#msg260259
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=50915.msg275532#msg275532
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=60712.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=60710.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=61213.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=60164.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=60100.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59716.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=60123.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59923.0
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=51023.msg275936#msg275936
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=50865.msg275305#msg275305
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=50233.msg272191#msg272191
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=50266.msg272383#msg272383
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=55625.msg299184#msg299184
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49722.msg269589#msg269589
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49628.msg269119#msg269119
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49627.msg269118#msg269118
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49524.msg268724#msg268724
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49525.msg268725#msg268725
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49489.msg268574#msg268574
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49450.msg268349#msg268349
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49482.msg268543#msg268543
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49444.msg268343#msg268343
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49447.msg268346#msg268346
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49209.msg267058#msg267058
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49221.msg267123#msg267123
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49200.msg267032#msg267032
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49154.msg266776#msg266776
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49147.msg266741#msg266741
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=49011.msg266095#msg266095
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=48920.msg265714#msg265714
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=48879.msg265498#msg265498
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=48877.msg265496#msg265496
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=48825.msg265296#msg265296
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=48280.msg262086#msg262086
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=48299.msg262212#msg262212
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59923.msg322518#msg322518
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59342.msg319209#msg319209
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=58974.msg317341#msg317341
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=57186.msg308053#msg308053
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59879.msg322233#msg322233
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59789.msg321721#msg321721
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59716.msg321257#msg321257
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59641.msg320813#msg320813
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59392.msg319446#msg319446
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59050.msg317780#msg317780
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59056.msg317807#msg317807
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59054.msg317805#msg317805
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59051.msg317781#msg317781
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=59060.msg317820#msg317820
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=58947.msg317204#msg317204
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=58864.msg316737#msg316737
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=57568.msg310304#msg310304
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=55664.msg299451#msg299451
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=55624.msg299183#msg299183
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=53169.msg285614#msg285614
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=53170.msg285615#msg285615
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=52958.msg284361#msg284361
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=52812.msg283449#msg283449
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=52591.msg282404#msg282404
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=51310.msg277242#msg277242
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=51231.msg276835#msg276835
Објаснување: Треба да се банира играчот сеуште е 100 и некој левел и не му доаѓа памет, секојдневно нарушува рп на играчи.
« Последно менување: Ноември 16, 2019, 01:36:10 pm Nicholas Santorini™ »


Отсутен kik0

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 482
 • Популарност: +11/-2
 • 🐊
 • Nick на сервер: james smithson
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #1 на: Ноември 01, 2019, 02:41:47 pm »
под хитно да се банира, види што теми е ова
LIVE THIS WILD .

Отсутен cheatgodZuhn

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 48
 • Популарност: +2/-3
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #2 на: Ноември 01, 2019, 05:08:53 pm »
Ban vrie ovaa prv pat gledam nekoj so 40 temi na forum
wanna runaway but you've got no way to begin
you're running out of breath but you're not running you just laying in bed
the panic overflows bleeds out of your skin
if you're gonna runaway gotta find another way to begin

Присутен ᴄᴜʀᴛɪs ᴡᴀʀʀᴇɴ

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 613
 • Популарност: +6/-3
 • τεrmιnαtσr
 • Nick на сервер: Curtis_Warren
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #3 на: Ноември 01, 2019, 05:10:17 pm »
Што е ова бе, директ бан без размислување.
"The right man in the wrong place can make
 all the difference in the world."

Отсутен Mateo_Pedrosa

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 30
 • Популарност: +55/-0
 • Nick на сервер: Aleksey_Sukletin
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #4 на: Ноември 01, 2019, 05:17:52 pm »
На пола од темите нема валидни докази + не нарушува рп на сервер.
Не е за бан.Присутен ᴄᴜʀᴛɪs ᴡᴀʀʀᴇɴ

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 613
 • Популарност: +6/-3
 • τεrmιnαtσr
 • Nick на сервер: Curtis_Warren
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #5 на: Ноември 01, 2019, 05:20:30 pm »
Да беше за бан одамна че беше баниран, играчот повеќе МГа што има и други неможат да го сватат МГ то и што сеа че го местиме?оставете го да игра бре луѓе оти го хејтате ви нарушува срв? Не,не ДМ-а премногу не нарушувал никакво РП нема чит што му фали? што ако си собрал теми од 2017 и сеа за МГ казнет 300 пати и да иде бан? Молим вас не се гублијајте сите хејтери викате да се банира, али за банот че почекаме уште малце па да видеме на крајот кој че се солиже на Васко,Фала пријатно.
Ако Васко не дма јас да си го пресечам...
"The right man in the wrong place can make
 all the difference in the world."

Отсутен Vase

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 22
 • Популарност: +0/-1
 • Nick на сервер: DW-game.info
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #6 на: Ноември 01, 2019, 06:00:39 pm »
nema ban pola temi se stari ne na rusuvam rp na cel server

Отсутен DorneliusAlfredKennecton

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 89
 • Популарност: +0/-2
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #7 на: Ноември 01, 2019, 10:18:00 pm »
Да беше за бан одамна че беше баниран, играчот повеќе МГа што има и други неможат да го сватат МГ то и што сеа че го местиме?оставете го да игра бре луѓе оти го хејтате ви нарушува срв? Не,не ДМ-а премногу не нарушувал никакво РП нема чит што му фали? што ако си собрал теми од 2017 и сеа за МГ казнет 300 пати и да иде бан? Молим вас не се гублијајте сите хејтери викате да се банира, али за банот че почекаме уште малце па да видеме на крајот кој че се солиже на Васко,Фала пријатно.
Ne e za BAN!

Отсутен sefer

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 20
 • Популарност: +1/-0
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #8 на: Ноември 03, 2019, 01:22:00 pm »
ovoj ti e alarmanten slucaj

Vasko Milacevski - опасниот.- ALARMANTEN SLUCAJ


Отсутен Wesley Arco ツ

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 399
 • Популарност: +2/-6
 • Ex Nick-Wesley_Vazquez.
 • Nick на сервер: Wesley_Arco
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #9 на: Ноември 03, 2019, 05:22:22 pm »
Бан за овај незнае да научи што е МГ 100 лвл е и види колку теми има многу нарушува сервер да се банираОтсутен Kyle_Jenkins

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 90
 • Популарност: +0/-1
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #10 на: Ноември 04, 2019, 10:29:16 am »
Za vaj poveke temi od mene ima
Маџунка CollapsedОтсутен Morning Star For You

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 211
 • Популарност: +3/-5
 • My life is my poetry,my love making is my legacy.
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #11 на: Ноември 09, 2019, 07:57:54 pm »
Треба да е баниран.Цело време ни нарушува рп+дма без причини.

Отсутен Boshe Casper

 • Server Helper
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 23
 • Популарност: +5/-0
 • trust nobody.
 • Nick на сервер: Boshe_Casper
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #12 на: Ноември 12, 2019, 03:39:15 pm »
Треба Бан за вакви

Отсутен кеш,колица,шмекерица

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 419
 • Популарност: +6/-1
 • Оно што те улица научи , школа никад нече !
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #13 на: Ноември 14, 2019, 02:56:54 pm »
Za vakvi so Diamond Vip nema da ima ban . Zosto ?
Na owneri im se bitni parite dodeka tie donirat nema da bidat banirani . Za tva ne se macejte . $$ si ja prave rabotata

Отсутен Morning Star For You

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 211
 • Популарност: +3/-5
 • My life is my poetry,my love making is my legacy.
Одг: [Барање за БАН] - Vasko Milacevski
« Одговори #14 на: Ноември 18, 2019, 08:41:53 am »
Za vakvi so Diamond Vip nema da ima ban . Zosto ?
Na owneri im se bitni parite dodeka tie donirat nema da bidat banirani . Za tva ne se macejte . $$ si ja prave rabotata