Автор Тема: Власник-Fredy Kruger  (Прочитано 795 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Kimberlys

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 100
 • Репутација: 2
 • God's love changes everything.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x17
« Одговори #45 на: мај 22, 2018, 11:13:31 pm »
супер e

Отсутен Николов'

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 805
 • Репутација: 14
 • Репутација за репутација ?? ПМ ме
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x17
« Одговори #46 на: мај 22, 2018, 11:14:14 pm »

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x17
« Одговори #47 на: мај 23, 2018, 09:45:16 pm »
Fala Falaa :D

Отсутен jasson crawford' 卍

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 174
 • Репутација: 2
 • Ало, Хитлер на телефон, повелете?
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x17
« Одговори #48 на: мај 23, 2018, 09:45:33 pm »
SuperSeek heil mein Führer !

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x19
« Одговори #49 на: мај 23, 2018, 09:50:37 pm »
18.Носење на патник до Станицата на Лос Сантос:(( https://imgur.com/a/Wq0AwzG ))
19.Носење на патник до Главниот Бургер:(( https://imgur.com/a/c1a0hw2 ))

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x19
« Одговори #50 на: мај 23, 2018, 09:51:08 pm »
Fala Falaa

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x19
« Одговори #51 на: мај 24, 2018, 12:22:43 am »
Reserved

Отсутен ĸevιn ѕowell

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 509
 • Репутација: 6
 • She wasn't ready! - Kevin Hurt
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x19
« Одговори #52 на: мај 24, 2018, 12:23:33 am »
Добар, добар..

Отсутен Matthew Washington

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 151
 • Репутација: 1
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x19
« Одговори #53 на: мај 24, 2018, 12:24:32 am »
supper
Niko nije nocas kao meni :D

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x19
« Одговори #54 на: мај 24, 2018, 12:30:09 am »
Falaa vi

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x20
« Одговори #55 на: мај 24, 2018, 01:32:13 am »
20.INFO:Promovirani ste vo rank 3 od lider Alexandro_Ferrari , Vasata Reputucija sega e 0/10:(( https://imgur.com/a/WD0lnBZ ))

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x23
« Одговори #56 на: мај 25, 2018, 02:49:44 am »
21.Лажен повик граѓанинот ми се извинува:(( https://imgur.com/a/ywWHssU ))
22.Разговор со Власникот за покачување на плата:(( https://imgur.com/a/Lb5jEhw ))
23.Во разговорот помеѓу власникот се умешува и Заменикот:(( https://imgur.com/a/u43DCQx ))

Отсутен Heath Ledger

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 49
 • Репутација: 2
 • Hard simulation.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x23
« Одговори #57 на: мај 25, 2018, 10:39:28 am »
Добро е.

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI x30
« Одговори #58 на: мај 25, 2018, 07:18:42 pm »
24.Носење на патник од Санта Мариа до механичар:(( https://imgur.com/a/BJgrN9y ))
25.Носење на патник од МД огласник до Јефферсон:(( https://imgur.com/a/9EunAzO ))
26.Носење на патник од МД до Пизза Стиц:(( https://imgur.com/a/8tSMSGL ))
27.Носење на патници од Ликуар до Затвор:(( https://imgur.com/a/FE4FHBD ))
28.Носење на патник од Јакузза до Пизза Бој:(( https://imgur.com/a/hVjOEoZ ))
29.Носење на патник од Демир Хисар до Јефферсон:(( https://imgur.com/a/tAaK9Yk ))
30.INFO:Promovirani ste vo rank 4 od lider John_Donnovan , Vasata Reputucija sega e 0/10:(( https://imgur.com/a/03HLScZ ))

Отсутен Jack & Marquis

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 339
 • Репутација: 3
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #59 на: мај 25, 2018, 07:18:55 pm »