Автор Тема: Власник-Fredy Kruger  (Прочитано 793 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Власник-Fredy Kruger
« на: мај 19, 2018, 04:36:34 pm »
Сликан од страна на КамерманБиографија:

Fredy Kruger е 28 годишен човек, вработен и власник на една од
најдобрите и најуспешните такси,кои постоеле во градот Лос Сантос.
Родум од Сан Фиеро, тој со неговите родители се преселува во Лос Сантос
дури на неговата 13 годишна возраст, каде што од таму почнува со
школо во Gregory McCaine. По завршување на средно, не се
запишува на факултет, но оди на работа во локални продавници.
На 25 годишна возраст се вработува во такси станицата близу плажата
кај Санта Мариа. Со само кратковремена работа во станицата, успева да се
пробие на директорското место заедно со другиот власник Џон на неговата 27 година.
Моментално одлично си ја работи својата работа, секојдневно
се труди за успехот на такси станицата.
LS EXPRESS- TAXI COMPANY

Такси компанијата, сместена во Санта Мариа, Лос Сантос им нуди
на граѓаните најдобра услуга кои би ја посакувале. Формирана во
1979 година, такси компанијата е една од најуспешните компатии
во Лос Сантос. Власниците на оваа компанија се John Donnovan
и Alexandro Ferrari, кои секојдневно работат и вложуваат напор
во одржување се во ред. Имаме професионален тим кој
стои зад нас и кој ќе ве однесе секаде, брзо, удобно, безбедно и најевтино.
Вашата потреба е наше задоволство, достапни во секоја пригода.
Работиме 24 часа, секојдневно затоа, само
повикајте го бројот и ќе бидете услужени од нашиот
персонал.Голем број на целосно опремени возила кои гарантираат комфорт и
безбедност. Брз и ефикасен превоз до саканата дестинација. Сите
возила се лиценцирани според законот за такси дејности и превоз на патници.Цитат
Рп Активности:

1.Носење патник од народна до Цивил Хотел:(( https://imgur.com/a/7bYASSh ))
2.Носење патник од Пд оглас до Гантон:(( https://imgur.com/a/aYUZUlD ))
3.Запознавање со Заменикот Власник:(( https://imgur.com/a/HJbnrPY ))
4.Носење на патник до вилата Yakuza:(( https://imgur.com/a/k1qufJw ))
5.Носење на патник до општина:(( https://imgur.com/a/837TqGQ ))
6.Давање Заработка на Власникот:(( https://imgur.com/a/9Y7nbf1 ))
7.INFO:Promovirani ste vo rank 2 od lider Alexandro_Ferrari , Vasata Reputucija sega e 0/10:(( https://imgur.com/a/SLMW1Jb))
8.Пренесување на патник до Хотел Цивил:(( https://imgur.com/a/e9ZFtzk ))
9.Пренесување на патник до Студиото САН:(( https://imgur.com/a/MTaREV0 ))
10.Разговор со патникот по телефон:(( https://imgur.com/a/dkGGgV1 ))
11.Пренесување на Министер до АДОРА:(( https://imgur.com/a/dYT2YeS ))
12.Пренесување на патник до Дилморе:(( https://imgur.com/a/pQAolzV ))
13.Пренесување на патник од МД оглас до Бар Дилморе:(( https://imgur.com/a/hONrlPO ))
14.Пренесување на патник до Седиште СВАТ:(( https://imgur.com/a/wUKrrRW ))
15.Носење на патник до Народна:(( https://imgur.com/a/eBzRlGE ))
16.Носење на патници до Цивил:(( https://imgur.com/a/4JsIzqO ))
17.Пренесување на патник до Цивилот:(( https://imgur.com/a/meSWZdJ ))
18.Носење на патник до Станицата на Лос Сантос:(( https://imgur.com/a/Wq0AwzG ))
19.Носење на патник до Главниот Бургер:(( https://imgur.com/a/c1a0hw2 ))
20.INFO:Promovirani ste vo rank 3 od lider Alexandro_Ferrari , Vasata Reputucija sega e 0/10:(( https://imgur.com/a/WD0lnBZ ))
21.Лажен повик граѓанинот ми се извинува:(( https://imgur.com/a/ywWHssU ))
22.Разговор со Власникот за покачување на плата:(( https://imgur.com/a/Lb5jEhw ))
23.Во разговорот помеѓу власникот се умешува и Заменикот:(( https://imgur.com/a/u43DCQx ))
24.Носење на патник од Санта Мариа до механичар:(( https://imgur.com/a/BJgrN9y ))
25.Носење на патник од МД огласник до Јефферсон:(( https://imgur.com/a/9EunAzO ))
26.Носење на патник од МД до Пизза Стиц:(( https://imgur.com/a/8tSMSGL ))
27.Носење на патници од Ликуар до Затвор:(( https://imgur.com/a/FE4FHBD ))
28.Носење на патник од Јакузза до Пизза Бој:(( https://imgur.com/a/hVjOEoZ ))
29.Носење на патник од Демир Хисар до Јефферсон:(( https://imgur.com/a/tAaK9Yk ))
30.INFO:Promovirani ste vo rank 4 od lider John_Donnovan , Vasata Reputucija sega e 0/10:(( https://imgur.com/a/03HLScZ ))
31.Најавување на Лаптопот како Диспицер:(( https://imgur.com/a/1yR7GGT ))
32.Примање на повици од Централа:(( https://imgur.com/a/slbm4hJ ))
33.Возење на патник до Косач:(( https://imgur.com/a/pqzB6PA ))
34.Разговор со колегата :(( https://imgur.com/a/fQeFo39 ))
35.Носење на патник до Народна Банка:(( https://imgur.com/a/pW7ynh0 ))
36.Пренесување на патник до Општина:(( https://imgur.com/a/JHxw8Vb ))
37.Ми се расипа колата повикав механичар да ми ја среди:(( https://imgur.com/a/GHcbyUG ))
38.Му плаќам на Механичарот:(( https://imgur.com/a/ETG4obi ))
39.INFO:Promovirani ste vo rank 5 od lider John_Donnovan , Vasata Reputucija sega e 0/10:(( https://imgur.com/a/LFejpE6 ))
40.Распоредување на колегите:(( https://imgur.com/a/rkmucf5 ))
41.Ги собирам колегите станица за да ги распореда:(( https://imgur.com/a/Cb4W7Zl ))
42.Земање на кутијата воедно давање на клуч на колегите:(( https://imgur.com/a/TzhzPa4 ))
43.Враќање на кутијата со клучови:(( https://imgur.com/a/HsupK8C ))
44.Пренесување на колега до такси станица:(( https://imgur.com/a/HOL6by7))
45.Пренесување на патник до Хотел Цивил:(( https://imgur.com/a/mxyTlUc ))
46.Ги пофалувам колегите за активната работа:(( https://imgur.com/a/mnSf5EH ))
47.Разговарам со момче кое сака да се запосли во Такси Станицата:(( https://imgur.com/a/btBQY7B ))
48.Му кажувам на власникот дека момчето е спремно за работа во Такси:(( https://imgur.com/a/jwDoXcq ))
49.Му давам клуч на новиот колега со број на кола:(( https://imgur.com/a/8xZeklF))
50.Ме повикува колега да искочам до надвор:(( https://imgur.com/a/YwBiPv3 ))
51.Разговор со човек кој сака да се запосли кај нас"(( https://imgur.com/a/gPa1ZmL ))
52.Ги повикувам колегите на токи воки:(( https://imgur.com/a/YQl3jZH ))
53.Ги организирам колегите за да работат активно:(( https://imgur.com/a/a22cy5E ))
54.Разговор со човек за работа му барам документи:((https://imgur.com/a/sAKQWul ))
55.Ме бараат во станица за Работа:(( https://imgur.com/a/UGW6ezL ))
56.Разговор со лицата што се за работа:(( https://imgur.com/a/lTL7XMr ))
57.Разговор со второто лице за работа:(( https://imgur.com/a/IvLKi3N ))
58.Го повикувам едниот колега во канцеларија:(( https://imgur.com/a/ibQ1BCE ))
59.Го прашувам колегата за работата оред малку доајава од  цивилни лица:(( https://imgur.com/a/NjcBRuC ))
60.Се одбранува со тоа што тие немаат докази а тој вели упорно дека лажат:(( https://imgur.com/a/OzplR13 ))
61.Го пофалувам мојот колега дека напорно работи:(( https://imgur.com/a/uOFC6z3 ))
62.Ги следам колегите дали работат притоа активирам кола:(( https://imgur.com/a/Pr2T8KP ))
63.Пренесување на патник до влада па Дв паркин:(( https://imgur.com/a/NwgkcBM ))
64.Ми вика да го почекам да подигнел пари па на друга локација да возам:(( https://imgur.com/a/Q7D2qNZ ))
65.Ми се качува друг патник но го известувам дека е зафатено:(( https://imgur.com/a/M1icIUD ))
66.Прифаќам повик но го земало друго такси:(( https://imgur.com/a/64Helpj ))
67.Разговор со колегата:(( https://imgur.com/a/EhLAahV ))
68.Разговор со Доктор:(( https://imgur.com/a/edkhp73 ))
69.Разговор со патник преку телефон за да го земаm:(( https://imgur.com/a/gPfJHQA ))
70.Пренесување на патник до Народна Банка:(( https://imgur.com/a/VcROpLa ))
71.Пренесување на патник до Механичар:(( https://imgur.com/a/P1YhXJk ))
72.Ми се јавува Доктор да разговарал со мене:(( https://imgur.com/a/EtN36r6 ))
73.Разговор со патник ми објаснува локација:(( https://imgur.com/a/VJNctKy ))
74.Пренесување на патник до Главен Гуншоп па до Вилата над Канал-7:(( https://imgur.com/a/tuSK76I ))
75.Пофалба до колегите за активната работа:(( https://imgur.com/a/186hqqX ))
76.Го бараат Власникот му кажувам да дојде подоцна не е на смена:(( https://imgur.com/a/Qrs7qVM ))
77.Разговор со Доктор кој сака да направи Цанитарен преглед во Такси Станицата:(( https://imgur.com/a/Zu6BUCn ))
78.Им кажувам на колегите кога ќе прифатат повик да известат да не дојде до забуна:(( https://imgur.com/a/S7lWpdd ))
79.Го отпоздравувам колегата:(( https://imgur.com/a/wD5otWZ ))
80.Ме известува колегата дека утре имаме Систематски Преглед:(( https://imgur.com/a/RoVqzI8 ))
81.Им кажуваме на другите колеги дека утре имаме систематски:(( https://imgur.com/a/NuJ7TpV ))
82.Ги распоредуваме со локации:(( https://imgur.com/a/Cj0R19Q ))
83.Пренесување на патник до Вилата Над Народна:(( https://imgur.com/a/1gsfqZl ))
84.Пренесување на патник до Механичар:(( https://imgur.com/a/cOlE5qO ))
85.Пренесување на патник до Демир Хисар:(( https://imgur.com/a/6DJ9Dk7 ))
86.Пренесување на патник до Швајцарска:(( https://imgur.com/a/PTy1M6V ))
87.Повикуваат такси ме киднапираат и ми ги земаат парите:(( https://imgur.com/a/UW7SFk3 ))
88.Пренесување на колега до Станица:(( https://imgur.com/a/mEZ6tYC ))
89.Разговарам со човек кој што е дојден за работа:(( https://imgur.com/a/RRLvAMl ))
90.Пренесување на патник до ДВ банка:(( https://imgur.com/a/DJ9lwr7 ))
91.Пренесување на патник до Механичар:(( https://imgur.com/a/chRAsPK ))
92.Пренесување на патник до Ел Корона:(( https://imgur.com/a/QTUMqWM ))
93.Пренесување на колега до Такси Станица:(( https://imgur.com/a/qzBcynR ))
94.Пренесување на патник до Цивил:(( https://imgur.com/a/fh3X2gj ))
95.Разговор со патник преку телефон:(( https://imgur.com/a/Q24kNxO ))
96.Пренесување патник до Лас Колинас:(( https://imgur.com/a/WGNf0Dm ))
97.Разговор преку телефон со патник:(( https://imgur.com/a/oL9cJlw ))
98.Го чекам патникот да купи облека:(( https://imgur.com/a/6zOOGMf ))
99.Патник се качува но во повик сум му објаснувам но неска да се симни но потоа се симнува(( https://imgur.com/a/hmGgDJD ))
100.Пренесување на патник до Хотел Цивил:(( https://imgur.com/a/c80nsFH ))
101.Пренесување на патник до влада:(( https://imgur.com/a/fvRR6Ru ))
102.Пренесување на колега до Такси Станица:(( https://imgur.com/a/TB5y2B6 ))
103.Пренесување на патник до Цивил:(( https://imgur.com/a/VASX1yk ))
104.Пренесување на патник до станот карши народна:(( https://imgur.com/a/gCCCn24 ))
105.Пренесување на патник до Општина:(( https://imgur.com/a/QDQznY0 ))
106.Пренесување на патник до Швајцарска Банка:(( https://imgur.com/a/IqKEIrx ))
107.Пренесување на патници до Цивил:(( https://imgur.com/a/YXxopJw ))
108.Ги повикам колегите но не се активни на токи воки:(( https://imgur.com/a/4lvAHZs ))
109.Ги распоредувам колегите:(( https://imgur.com/a/ANfuuEX ))
110.Ги активирам колегите:(( https://imgur.com/a/CU1DYO7 ))
111.Се расправам со колегите имам жалби:(( https://imgur.com/a/YvQTYFr ))
112.Пренесување на патник до Опасна Зона:(( https://imgur.com/a/igRTqKP ))
113.Ги пофалувам колегите за активната работа:(( https://imgur.com/a/H4dr4XJ ))
114.Им барам извештај на колегите:(( https://imgur.com/a/Br2f12D ))
115.Му барам клуч на Диспицер за да почнам со работа:(( https://imgur.com/a/sYGmC18 ))
116.Купување на Камера и Воице Рекордер:(( https://imgur.com/a/12fhw2N ))
117.Ја местам камерата и воице рекордерот во кола:(( https://imgur.com/a/QSHp3Hi ))
118.Пренесување на патник до Народна:(( https://imgur.com/a/V0OmtaE ))
119.Пренесување на патник до Механичар:(( https://imgur.com/a/zu5sEOJ ))
120.Му давам клуч на колегата штотолку примен:(( https://imgur.com/a/GSfTRzG ))
121.Ги собираме колегите во станица:(( https://imgur.com/a/QBDpana ))
122.Пренесување на патник до косач на трева:(( https://imgur.com/a/gYokCXD ))
123Пренесување на патник до ЛСПД:(( https://imgur.com/a/QFqd3E6 ))
124.Пренесување на патник до Студиото Канал7:(( https://imgur.com/a/ePuFTfZ ))
125.Пренесување на патник до Такси Станица:(( https://imgur.com/a/Y7xCAlP ))
126.Пренесување на патник до Полициска Станица:(( https://imgur.com/a/eADv1jC ))
127.Пренесување на патник до Општина па до ДХ затворот:(( https://imgur.com/a/GcQe2yU ))
128.Пренесување на патник до вилата Јакуза:(( https://imgur.com/a/qxP2Rpd ))
129.Пренесување на патник до Сват:(( https://imgur.com/a/FeNJSLo ))
130.Пренесување на патник до Полициска Станица:(( https://imgur.com/a/Dy37YUe ))
131.Пренесување на патник до Адора:(( https://imgur.com/a/JH9eVw7 ))
132.Пренесување на патник на Канал7:(( https://imgur.com/a/DHqRB17 ))
133.Пренесување на патник до Народна:(( https://imgur.com/a/CRLtlAW ))
134.Пренесување на патник до ФБИ:(( https://imgur.com/a/v2DjTZA ))
135.Пренесување на патник до Адора:(( https://imgur.com/a/Q0MvieB ))
136.Пренесување на патник до Ричман:(( https://imgur.com/a/xDh3JQD ))
137.Пренесување на колега до Централа:(( https://imgur.com/a/y9chXvf ))
138.Пренесување на патник до ПД:(( https://imgur.com/a/O0Ea2Sq ))
139.Пренесување на патник до Јаболкар:(( https://imgur.com/a/k5jc1bl ))
140.Пренесување на патник до Адора:(( https://imgur.com/a/9hefQif ))
141.Распоредување на колегите:(( https://imgur.com/a/BdNMbBI ))
142.Го примам на работа:(( https://imgur.com/a/73RM5Dp ))
143.Разговор со партијата ЛДП:(( https://imgur.com/a/fj0bOFx ))
145.//

« Последно менување: јуни 16, 2018, 07:18:48 pm Fredy Kruger »

Отсутен Charlie Smarason 乡

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1275
 • Репутација: 41
 • Tolku...Pozdrav.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #1 на: мај 19, 2018, 04:37:26 pm »
Dobaar
                  
BALLAS
TAXI
PAUSE

Отсутен Struja!!

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 190
 • Репутација: 16
 • Умре братство останаа само кодошите!
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #2 на: мај 19, 2018, 04:39:36 pm »
Суперр

Отсутен Joseph Barbera

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1241
 • Репутација: 7
 • YasuO
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #3 на: мај 19, 2018, 04:40:45 pm »
Dobro e,mozesh i podobro.

Отсутен Чарлито

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 44
 • Репутација: 2
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #4 на: мај 19, 2018, 04:42:18 pm »
Супер е

Отсутен Kevinho_Kawan

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 164
 • Репутација: 14
 • Многу влегле ама не биле свесни на последиците.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #5 на: мај 19, 2018, 04:44:28 pm »
Groom

Присутен [Platinum] Filip Turbo Boshkovski

 • DreamWorld Donator
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1187
 • Репутација: 16
 • OPEL POWER!
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #6 на: мај 19, 2018, 04:45:35 pm »
Super e


Присутен Rocco Colucci

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 870
 • Репутација: 21
 • IDontWannaDoThisAnymore
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #7 на: мај 19, 2018, 04:47:32 pm »
RIP XXXTENTACION


Отсутен Mattheus Finner

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1309
 • Репутација: 24
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #8 на: мај 19, 2018, 04:48:20 pm »
Национална социјалистичка партија.
- http://dw-game.info/forum/index.php?topic=11376.msg93485#msg93485 -

Отсутен John Dixon

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 627
 • Репутација: 15
 • Mi smo odrasli u zemlji gde nas život nije mazio.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #9 на: мај 19, 2018, 04:53:26 pm »

Отсутен [Staff] Herr Peter

 • Server Helper
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 328
 • Репутација: 9
 • GameMaster 1
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #10 на: мај 19, 2018, 05:10:54 pm »
Супер сииОтсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #11 на: мај 19, 2018, 05:28:45 pm »
Fala vi :D

Отсутен $Thompson$

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 208
 • Репутација: 6
 • Under Cartel in Varrior Locotes XIII
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #12 на: мај 19, 2018, 05:30:20 pm »
Добро е
Under Cartel

Gangsta

Отсутен Fredy Kruger

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 235
 • Репутација: 13
 • Wake Up!!! Don't get a sleep again.
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #13 на: мај 19, 2018, 05:34:05 pm »
1.Носење патник од народна до Цивил Хотел:(( https://imgur.com/a/7bYASSh ))

Отсутен adolf hitler' 卍

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 2053
 • Репутација: 29
 • HITLER DALI SE SLUSAME
Одг: [Fredy Kruger]-TAXI
« Одговори #14 на: мај 19, 2018, 05:37:20 pm »

Civil Menager