Ноември 17, 2019, 09:10:18 am

Автор Тема: Продажба на приватни организации!!!  (Прочитано 1289 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен BoKiii

  • Developer
  • Наш човек
  • *
  • Пораки: 711
  • Популарност: +39/-4
  • За вас сам Ајнштајн.
Продажба на приватни организации!!!
« на: Октомври 07, 2019, 10:00:57 pm »

Поради прекрасниот и преголемиот UPDATE имате можност да купите приватни по разновидни цени...
Уживајте во сликите и во изборот кој ќе го одберете.
Приватните ќе се движат со цена од 500поени до 2000поени, се зависи од големината.
Во цената ви е вклучено гратис 30дена користење (после секој месец се дава по 100поени, за одржување на приватна организација).
(Доколку сакате СЕФ се плаќа 300поени, GUNPACK 300поени, Капија на склад 100поени).

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 500поени!Оваа приватна се движи по цена од 1000поени!Оваа приватна се движи по цена од 1000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 1500поени!

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 1000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 500поени!

Оваа приватна се движи по цена од 500поени!

Оваа приватна се движи по цена од 2000поени!

Оваа приватна се движи по цена од 1500поени!

Оваа приватна се движи по цена од 1500поени!

Оваа приватна се движи по цена од 500поени!

Оваа приватна се движи по цена од 1000поени!

« Последно менување: Октомври 10, 2019, 05:51:43 pm BoKiii »