Октомври 16, 2019, 12:05:26 pm

Автор Тема: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)  (Прочитано 206 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Paxton_Scothfield

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 135
 • Популарност: +0/-2
 • Живим како шеф.
 • Nick на сервер: Paxton_Scothfield
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #30 на: Октомври 12, 2019, 01:08:38 pm »

Отсутен Paxton_Scothfield

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 135
 • Популарност: +0/-2
 • Живим како шеф.
 • Nick на сервер: Paxton_Scothfield
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #31 на: Октомври 12, 2019, 01:09:18 pm »

Отсутен Kevin Sowell

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 131
 • Популарност: +3/-3
 • Мониче, чартер сам!
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #32 на: Октомври 12, 2019, 07:14:37 pm »
Cekajte malce, sega na koja tema stavate rp? Gledam sebastian ima napraveno officijalna tema, i ti imas. Odlucete se kaj da stavate rp. I
rpajte po IC rankovi, oti kako so gledam nikoj ne rpa taka.
Кој игра Call of Duty, нека се приклучи во кланот ChilingzZ.
Викнете ги вашите другари и да играме заедно.
Задолжителен е 5ти левел!

Discord група: https://discord.gg/68AtMf

Отсутен Paxton_Scothfield

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 135
 • Популарност: +0/-2
 • Живим како шеф.
 • Nick на сервер: Paxton_Scothfield
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #33 на: Октомври 13, 2019, 01:54:10 am »
Cekajte malce, sega na koja tema stavate rp? Gledam sebastian ima napraveno officijalna tema, i ti imas. Odlucete se kaj da stavate rp. I
rpajte po IC rankovi, oti kako so gledam nikoj ne rpa taka.

На оваа тема се става РП акции .. другата тема ќе е избришана. И ИЦ ранкови не рпаме освен тој што е одма инвајт и тој што е подолго време .. односно Associates Badge .. Vice President i President .. и самите членови ке си знаат кој е кој .. со РП за давање на "Badge" ..

Отсутен Semion Mogilevich

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 50
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: Semion_Mogilevich
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #34 на: Октомври 13, 2019, 03:53:48 am »
Не е лошо воопшто.

“I am not afraid of an army of lions led by a sheep; I am afraid of an army of sheep led by a lion.” - Alexander the Great

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #35 на: Октомври 14, 2019, 08:05:14 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #36 на: Октомври 14, 2019, 08:05:58 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #37 на: Октомври 14, 2019, 08:07:18 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #38 на: Октомври 14, 2019, 08:08:08 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #39 на: Октомври 14, 2019, 11:27:50 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #40 на: Октомври 14, 2019, 11:30:26 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.

Отсутен Sebastian Rosenstein

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 259
 • Популарност: +2/-0
 • ex Carrlo Hernandez
 • Nick на сервер: Sebastian Rosenstein
Одг: Mongols - Motorcycle club (Official Theme)
« Одговори #41 на: Октомври 14, 2019, 11:32:28 pm »
ex. Carrlo Hernandez

Ali nije prop'o rep, propali su reperi.