Ivan_Wilson опоменат од администратор Joseph_Massino

Joseph Massino · 135

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Joseph Massino

  • Наш човек
  • **
    • Пораки: 1391
    • Репутација: 11
  • Administrator 10*
Од кој е опоменат: Joseph Massino
Име и презиме на опоменат играч: Ivan Wilson
Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/5Q9Ycpt
Причина: Масакар + пцовка.

massino.