1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
    Dismiss Notice
    1. Информации

      Овде можете да најдете разни информации во врска со заедницата.
      5
      5
      RSS
    2. Известувања

      Тука ќе ве известуваме за сите новости околу серверот и форумот.
      12
      274
      RSS
    3. Show Forums
      Collapse Forums
    1. Идеи и предлози

      Доколку имате некоја идеја или предлог во врска со сервер или форум потставете ја овде.
      297
      3,359
      RSS
    2. Помош

      Доколку ви е потребна било каква помош може да побарате тука.
      131
      594
      RSS
    3. Галерија

      Тука може да ставате слики и видеа направени во игра.
      230
      2,979
      RSS
    4. DreamWorld Café

      Вистинското место за забава кога ви е досадно.
      637
      9,295
      RSS
    5. Show Forums
      Collapse Forums
    1. Новости

      Овде можете да ги објавувате сите ваши roleplay активности (симулации, биографии и слично).
      1,326
      34,789
      RSS
    2. RolePlay Дискусија

      Место доколку имате прашања, сакате да го збогатите вашето знаење или пак сакате да дискутирате на одредена roleplay тема.
      361
      7,611
      RSS
    3. Show Forums
      Collapse Forums
    1. Show Forums
      Collapse Forums
    1. Опоменати играчи

      Тука ќе се наоѓаат сите играчи кои ќе бидат опоменати од админ на сервер.
      337
      338
      RSS
    2. Банирани играчи

      Тука ќе се наоѓаат сите играчи кои ќе бидат банирани од админ на сервер.
      1,387
      1,541
      RSS
    3. Кршење правила на сервер

      Доколку некој прекршува правила на сервер и имате докази против него пријавете го тука.
      6,814
      16,162
      RSS
    4. Играчи казнети од администратор

      Тука ќе се наоѓаат сите играчи кои се казнети од страна на админ поради прекршување правила на сервер.
      4,131
      5,343
      RSS
    5. Show Forums
      Collapse Forums
    1. Show Forums
      Collapse Forums
  • За нас

    Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!