Peter Cipriano

PeterCipriano · 249

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен PeterCipriano

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 1
  • Репутација: 0
на: мај 15, 2018, 07:18:51 pm
Здраво дечки,решив пак да почнам да играам истиот Петер сум, поздрав до сите се гледамееОтсутен Trinidad Epps

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 2121
  • Репутација: 33
 • x Stanley Crooks
Одговори #1 на: мај 15, 2018, 07:23:17 pm
Hello little buddy,welcome back!

Now they wanna hear a country nigga rap 5 albums in, I swear a country nigga snap


Отсутен [Staff] Joseph Carfano

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 1433
  • Репутација: 46
 • Dreamworld Helper
Одговори #2 на: мај 15, 2018, 07:26:42 pm
Welcome back.


ex.Charlie Smarason


Отсутен Филип Турбо

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1687
  • Репутација: 17
 • OPEL POWER!
Одговори #3 на: мај 15, 2018, 08:20:22 pm
ZdravoОтсутен Zachary Murphy

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 598
  • Репутација: 6
 • ex. Yorick Scorp
Одговори #4 на: мај 15, 2018, 09:43:33 pmОтсутен Kenneth Gridley

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 953
  • Репутација: 22
 • Kounii
Одговори #5 на: мај 15, 2018, 10:42:32 pm
WB

Отсутен William Hernandez

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 630
  • Репутација: 18

Отсутен 'Ɛɗυαяɗσ Rσѕѕєя

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 818
  • Репутација: 27
 • CHELSEA - hazardeden_10🔥
Одговори #7 на: мај 16, 2018, 10:20:27 am
Ајде ваташа,ела мрд ваму ајдее ее


Отсутен mar43lo

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 966
  • Репутација: 30
 • ne igram
Одговори #8 на: мај 16, 2018, 05:22:23 pm

GIANNI NICCHI = NEGREDO MONRYNO


Отсутен Kyrie Irving

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1306
  • Репутација: 32
 • Uncle Drew
Одговори #9 на: мај 16, 2018, 06:09:29 pm
Добредојде

bev na orev4e na trap
manav sine ap
apo nogu jak
takov e be brat
kuro da mi jat
kuro damijat


Отсутен Daylon Hawkins

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1609
  • Репутација: 30
 • Ex Admin
Одговори #10 на: мај 16, 2018, 08:08:12 pm
Здраво
Отсутен [Staff] Joel Bergman

 • Leader Manager
 • *
  • Пораки: 1712
  • Репутација: 9
 • ex.Earl Stevenson
Одговори #11 на: мај 17, 2018, 02:46:19 am
Welcome.
Отсутен adolf hitler' 卍

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 2189
  • Репутација: 33
 • HITLER DALI SE SLUSAME
Одговори #12 на: мај 17, 2018, 03:56:45 pm


Civil Menager

KIKI DO YOU LOVE MEEE


Отсутен spirit says

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 207
  • Репутација: -1
 • 13_klifordzy_12
Одговори #13 на: мај 17, 2018, 11:51:45 pm
Ќе те гонам пак со снајпер малко да пцуеш интересно беше тоа време