Новости

Надоградувањето на форумот сеуште не е завршено целосно. Во текот на утрешниот ден, форумот повторно ќе биде заклучен за целосно да го довршиме.

Стара времена

Carl Woozie · 300

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен no name

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 2076
  • Репутација: 141
 • asf
Одговори #15 на: мај 15, 2018, 09:54:25 pm
ti bev inv ovde :p

Tashard Pitts - CKОтсутен шаренковски '

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 763
  • Репутација: 7
Одговори #16 на: мај 15, 2018, 10:34:49 pm
Поздрав Кикса како си ми , Слободан Шаренковски од Струмица тука ако се сеќаваш.
Пиши ФБ ако почнуваш пак со игра  :-*

шаренковски'

Kendrick Brandon
helper
police officer


Ethan Woods
Resident of East Los Santos and neighborhood dealer.


Отсутен Jasson Stalone

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 375
  • Репутација: 13
 • GameMaster 2
Одговори #17 на: мај 15, 2018, 10:36:01 pm
Уште играш?

YT channel: КЛИК


Отсутен [Staff] Joseph Carfano

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 1464
  • Репутација: 46
 • Dreamworld Helper
Одговори #18 на: мај 15, 2018, 10:40:47 pm
Отсутен Darrel Chamberlain'

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 195
  • Репутација: 113
 • EX. Attaviano Gonzalez
Одговори #19 на: мај 15, 2018, 11:50:21 pm

'' My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for. ''
Отсутен Andrej Jankov

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 296
  • Репутација: 2
 • JUMPMAN.
Одговори #20 на: мај 16, 2018, 01:10:19 am
овој антонио илиевски коа беше лидер играв и јас.. кај кастор конор 5р грове и балас бев


МОЈА АФТОБИОГРАФИЈА
http://dw-game.info/forum/index.php?topic=23391.0


Отсутен Boss Ince

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 321
  • Репутација: 7
Одговори #21 на: мај 16, 2018, 03:50:30 pm
Кикса цивил си ти, седи мирен ;D

"In the United States, the Mafia makes witnesses disappear so they can't testify in court. In Colombia, Pablo Escobar made the whole court disappear."Steve Murphy
I AM DRESSED LIKE PABLO ESCOBAR IN HIS PRIME


Отсутен Ryder_Wayne

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 87
  • Репутација: 0
Одговори #22 на: мај 16, 2018, 04:10:13 pm
од ане ја и ти и тоа во сф хахаха
@Carl WoozieОтсутен [CEO] Shotshy

 • Head Admin
 • Developer
 • *
  • Пораки: 168
  • Репутација: 2
 • Пиши пропало.
Одговори #23 на: мај 16, 2018, 10:45:04 pm
Едно од подоброто време на дв.

Stewart Sanderson
ex. Jerry Morton

DreamWorld CO-Owner

Ovlasteni ste so Admin level 1338 od administrator Hector_Grimsted
Ovlasteni ste so Admin level 1338 od administrator Nick_Bash
Ovlasteni ste so Admin level 9999 od administrator William_Hemmings


Отсутен Isaac Brooks

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 392
  • Репутација: 10
 • GameMaster 2
Одговори #24 на: мај 17, 2018, 12:26:12 am
Кај овие лидери РП учев :P ::)
Herr Peter = Isaac Brooks


Отсутен franklin bonnuchi

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 742
  • Репутација: 12
 • роце ин да хаус £
Одговори #25 на: мај 17, 2018, 01:04:42 am
Хај кикса поздрав од лисата


Отсутен [Staff] Joel Bergman

 • Leader Manager
 • *
  • Пораки: 1718
  • Репутација: 9
 • ex.Earl Stevenson
Одговори #26 на: мај 17, 2018, 03:01:33 am
Јаки времиња.