Ноември 12, 2019, 11:04:27 pm

Автор Тема: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme  (Прочитано 3298 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен JacobRichardson

 • Server Admin
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 780
 • Популарност: +6/-7
 • Nick на сервер: Jacob_Richardson
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #210 на: Јуни 11, 2019, 04:40:47 pm »
-Билборд за такси компанија LUX.

Отсутен ★ AЛИГАТОР ★

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 109
 • Популарност: +4/-0
 • Ne volim ljude, jer ljudi previse pricaju...
 • Nick на сервер: James_Monsees
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #211 на: Јуни 11, 2019, 05:28:52 pm »
Предобро браво :D
Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #212 на: Јуни 13, 2019, 01:44:28 pm »
                                                       
Дамјан Божинов е 37 годишен американец роден во Лос Сантос Ел Корона има помлад брат што се вика Џохан Левис он има 24 години нагалено го викат Џон има братучед Матеј Петковски, Дамјан и Џон се без родители бидејќи на 15 гоидни се возеа со автобус и имасе сообраќајка  и не успеа да преживеат нивните родители бидејќи ја удриа главата во прозорот и немозеа да издржат, ама Дамјан и Џојн преживеа во сообракајќата но нозете ги скршиа после тоа лежеа во болница неколку недели додека да им оздрават нозете па после ги пуштиа со такси и гипс и отидоа кај нивната тетка и за неколку години живеа со нивната тетка Марија, после тоа кога пораснаа отидоа на новинарски факултет за новинар,камерман,едитор и друго и добиа диплома на крајот па одлучиа да се вработат во Канал 7 Студиото Los Santos NEWS и све си одеше супер.

                                               

« Последно менување: Јуни 16, 2019, 01:17:06 am Dame345 »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #213 на: Јуни 13, 2019, 01:54:44 pm »
                                                     
                                                     
                                                     

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #214 на: Јуни 14, 2019, 02:09:47 pm »                                                    30 godini na licnata, chatot pozadi nejze go staviv.
« Последно менување: Јуни 14, 2019, 02:40:56 pm Dame345 »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #215 на: Јуни 14, 2019, 02:40:38 pm »


                                                       
                      Kaртичка за отварање на портата на Los Santos News Studioto.
« Последно менување: Јуни 14, 2019, 11:14:48 pm Dame345 »

Отсутен Carlos_Morrelo

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 20
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: Carlos_Morrelo
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #216 на: Јуни 14, 2019, 04:32:51 pm »

Отсутен Carlos_Morrelo

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 20
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: Carlos_Morrelo
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #217 на: Јуни 14, 2019, 04:33:42 pm »

Отсутен Carlos_Morrelo

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 20
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: Carlos_Morrelo
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #218 на: Јуни 14, 2019, 04:34:22 pm »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #219 на: Јуни 14, 2019, 04:35:37 pm »
                                           

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #220 на: Јуни 14, 2019, 11:09:11 pm »
                                             
Додека /q Jacob беше давав реклами сам но дозвола однего имам
« Последно менување: Јуни 15, 2019, 11:33:08 am Dame345 »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #221 на: Јуни 14, 2019, 11:13:54 pm »                                                   Cпоменик свети Кирил и Методиј
« Последно менување: Јуни 15, 2019, 11:29:35 am Dame345 »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #222 на: Јуни 15, 2019, 10:32:50 am »                                                 Споменик Александар Македонски
                                             
« Последно менување: Јуни 15, 2019, 11:31:45 am Dame345 »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #223 на: Јуни 15, 2019, 11:27:00 am »                                                   Летна Тераса во Вердант Влаффс
« Последно менување: Јуни 15, 2019, 03:32:50 pm Dame345 »

Отсутен Дамјан Божинов

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 132
 • Популарност: +2/-6
 • Најдобар едитор на ролплеј слики...
 • Nick на сервер: Damjan_Bozinov
Одг: | LOS SANTOS NEWS | Official Theme
« Одговори #224 на: Јуни 15, 2019, 03:37:23 pm »


« Последно менување: Јуни 15, 2019, 05:08:15 pm Dame345 »