Новости

Надоградувањето на форумот сеуште не е завршено целосно. Во текот на утрешниот ден, форумот повторно ќе биде заклучен за целосно да го довршиме.

Правила на форум

Gringo · 788

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Gringo

 • Вонземјанец
 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1640
  • Репутација: 192
 • Коју послуку порати...коме?
на: април 23, 2018, 03:51:45 pm

DreamWorld Forum Правила
 • Нека биде јасно. Овој форум е јавен форум и можно е да има содржина која не е поврзана со SA:MP.
 • Објавување на вулгарности, порнографска содржина или линкови од порнографија е строго забрането.
 • Почитувајте ги останатите корисници. Бидете љубезни, културни и почитувајте ги останатите корисници на форумот.  Сите имаат право на свое мислење. Несогласувањата со останатите корисници се прифатливи. Дебатите се исто така прифатливи. Провоцирањата и навредувањата не се прифатливи. Ве молиме да не ги провоцирате и навредувате останатите корисници на форумот.
 • Решавајте ги проблемите самостојно и на мирен начин. Ве молиме користете ги приватни пораки за решавање на проблемите со останатите корисници. Не сакаме да ги цензурираме или бришеме вашите постови, но јавните расправии не се дозволени и нема да бидат толерирани. Дозволете им на модераторите и администраторите на форумот да се справат со такви ситуации. Доколку модераоторт не ја видел темата и расправиите и понатаму продолжат, ве молиме испратете приватна порака на модераторот или администраторот со линк од темата.
 • Оставете ја модераторската работа на модераторите. Не изигравајте модератор. Ако се прекршува некое правило на форум, модераторите ќе се справат со тоа. Не влегувајте во расправии за да им ги кажете правилата на останатите.  Доколку видете како некој прекршува правило на форум пријавете го во соодветен борд или пријавете го директно на модератор.
 • Задржете ги приватните пораки приватни. Ве молиме не објавувајте содржина од приватните пораки со останатите корисници и не објавувајте содржина од нивниот приватен живот.
 • Забрането е користење на форумот за комерцијални или рекламни цели.
 • Забранет е секаков вид на спам.
 • Објавување/поставување на слики.  Забрането е објавување/поставување на големи слики. Користете линк или прикачете ги како фајл, доколку не сакате да ги смалите.
 • Постирањто/објавувањето претставува прифаќање.  Вашето користење на форумот и постирање значи прифаќање на овие правила и означува дека се согласувате да се придржувате до нив.
Најважно од сè: Уживајте додека го користите нашиот форум.

Забрането е:
 • Објавување на теми и пораки кои не припаѓаат во тој подфорум или борд.
 • Објавување на порнографска содржина или линкови од порнографија.
 • Користење на вулграни зборови и пцовки.
 • Омаловажување, вреѓање и провоцирање на останатите корисници.
 • Користење на CAPS LOCK при искажување на нервоза или незадоволство.
 • Користење на фонт поголем од 16pt.
« Последно менување: април 24, 2018, 06:43:44 pm Jake »