Декември 11, 2019, 06:50:54 pm

Автор Тема: [ Pawno ] Car Burnout System  (Прочитано 790 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен #Bond

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 37
 • Популарност: +0/-0
 • ...
[ Pawno ] Car Burnout System
« на: Март 30, 2019, 06:00:57 pm »
Име и презиме на сервер:A.B
Детално за скрипта:Доколку правете burnout со возилото , односно дрифтате во место , после 40 секунди гумите пукат.
Слика/видео:  https://imgur.com/DXlevI9 , https://imgur.com/tFoB1xO
Кодови од скрипта: //

Отсутен MladEnoVskY

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 319
 • Популарност: +7/-9
 • Good or bad , memories never die
 • Nick на сервер: Не играм..
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #1 на: Март 30, 2019, 09:17:48 pm »
Ау , супер е ова и интересно.

Отсутен Ƭιєgяσ AηcєƖσтι

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 164
 • Популарност: +20/-2
 • ADMINISTRATOR
 • Nick на сервер: Tiegro Anceloti
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #2 на: Април 02, 2019, 12:37:14 am »
Јакоо

Присутен Филип Турбо™

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 2378
 • Популарност: +46/-33
 • OPEL POWER!

Отсутен bastiano battaglia

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 140
 • Популарност: +10/-2
 • creme de la creme
 • Nick на сервер: Bastiano_Battaglia
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #4 на: Мај 27, 2019, 11:54:51 am »
Ау , супер е ова и интересно.

Отсутен sn0rlax.

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 303
 • Популарност: +3/-4
 • god.
 • Nick на сервер: William Mcgredy
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #5 на: Мај 30, 2019, 09:40:32 pm »
интересно

Отсутен manuel jimenez

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 50
 • Популарност: +1/-0
 • Nick на сервер: Manuel Jimenez
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #6 на: Јуни 10, 2019, 07:59:30 pm »
- manuel jimenez

NastyaGonzzelis.

 • Гостин
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #7 на: Јуни 14, 2019, 11:57:02 pm »

Отсутен Бум Бум

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 245
 • Популарност: +9/-2
 • Nick на сервер: Neam
:-------------------------

Отсутен Jasson Stewart

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 234
 • Популарност: +2/-0
 • Стар ник: Candy Noyer
 • Nick на сервер: Jasson Stewart
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #9 на: Октомври 23, 2019, 09:25:46 pm »


Отсутен Senator™

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 267
 • Популарност: +4/-2
 • Влезени у ова не не вадат адвокати.
 • Nick на сервер: I sam znash..
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #10 на: Октомври 26, 2019, 07:36:52 pm »
Супер е,али оваа Сан Андреас не ќе а праеме ГТА 5. :D

Отсутен Sankara

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 44
 • Популарност: +0/-0
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #11 на: Ноември 04, 2019, 10:23:15 am »
Супер е али ке биде ногу нон рп и у кривини кога ке дрифта колата ке ти се пукаат гумите така да не предлагам да се стави тоа.

Отсутен Soprano

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 107
 • Популарност: +1/-0
 • What we think, we become.
 • Nick на сервер: Soprano Dicaprio
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #12 на: Ноември 05, 2019, 12:55:39 am »
Супер е,али оваа Сан Андреас не ќе а праеме ГТА 5. :D

Отсутен Rajon Rondo

 • Leader
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 140
 • Популарност: +3/-0
 • Nick на сервер: Rajon_Rondo
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #13 на: Ноември 11, 2019, 06:39:58 pm »
Супер е,али оваа Сан Андреас не ќе а праеме ГТА 5. :D

Отсутен #MikeSoprano

 • Moderator
 • Почетник
 • *
 • Пораки: 188
 • Популарност: +4/-0
 • Administrator 1 & Ex Administrator on PromoTim
Одг: [ Pawno ] Car Burnout System
« Одговори #14 на: Ноември 28, 2019, 12:43:48 am »
Доволно дискусија.

катанче