Прочитај пред отварање на тема

Edward River · 1440

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Edward River

  • Наш човек
  • **
    • Пораки: 838
    • Репутација: 15
на: април 22, 2018, 05:06:45 am

Доколку имате некоја интересна фотографија, видео или интересен момент од серверот може да го споделете со останатите играчи во овој борд.

Насловот на темата мора да биде

[Слика] Наслов
[Видео] Наслов

Доколку темата е без правилен наслов, истата ќе биде заклучена.