Автор Тема: Tommy & Leo in jefferson st'.  (Прочитано 2810 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Gennaro Espatticcio™

 • Баниран
 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1322
 • Репутација: 35
 • Ради местење, многу се откажаа од сампов!
Tommy & Leo in jefferson st'.
« на: мај 06, 2018, 05:52:52 pm »

Tom "Chris" Harrison сликан во јеферсон.Биографија.
Tom " Chris " Harrison, син на поранешен премиер Tom Harrison. Tom Harrison е осуден на доживотен затвор заради соработка со мафија, и злоупотребување на својата функција. По затварањето на Tom, мајката на Chris починува, а Chris останува сам. Chris е префрлен за деца без родители. Моментално е на 17 годишна возраст и учи во средното училиште Gregory McCaine. Таму заедно со својот другар Louis потајно зима рекет од некој деца ( под рекет се мисли на пари, цигари. ). Пуши цигари, но и ги препродава и на децата што се помали од него. Стално бега од часови и оди во јеферсон за да се дружи со момците од јеферсон. Скоро секоја ден излага на журки заедно со своите другари од јеферсон. Зависник е од цигари и алхохол. Понекогаш купува крек за свои потреби од постарите лица во јеферсон. Или пак зима крек од нив за да го препродаде на децата во училиштето, после препродажбата добива дел од парите, но поголемиот дел од парите ги предава на лицето кое му дава крек.

На своја 21 годишна возраст загинува во јеферсон, при вооружан судир. Погоден е во глава, убиен на лице место.
Неговиот вујко, се враќа во Лос Сантос, јеферсон. И почнува одмазда за својот внук.
Од овде симулирам друг карактер, вујко на Tom Harrison, поради ИЦ убиство на истиот.


Tommy Harrison сликан во jefferson додека позира.Биографија.
Tommy Harrison, роден во Лос Сантос во градската болница. На своја 7 годишна возраст се запишува на училиште, заедно со својот брат близнак. Tommy е мирно, послушно дете, до свои 11 години учи и нема проблеми со учење. Подоцна на 12 години почнува да забушава со учење, но е смирен карактер, не прави проблеми. По завршување основно се запишува во Gregory McCaine, додека неговиот брат иде во странство и студира. По 4 години двајцата браќа завршуваат школо. Братот на Tommy се враќа од странство. Tommy доаѓа до расправија со својот брат, и се сели во jefferson st'. Подоцна дознава дека својот брат оформил политичка партија, која е рангирана на 1вото место во државата. Неговиот брат стига на функција премирер. По 2 години е затворен на доживотен затвор поради соработка со мафија, и злоупотреба на функција. Неговата сопруга починува. Братот на Tommy има едно дете, а тоа е Tom Harrison со надимак " Chris ". Tommy се грижи за Tom, по неколку години Tommy се сели во Сан Фиеро, и работи 1 година. По 1 година добива повик од болнциата Адора, каде што дознава дека Tom e мртов. Доаѓа го погреба телото, и ветува на својот внук. Tommy е решен да стигне до убиецот на својот внук, и да му врати со истото - смрт.
Tommy е желен по одмазда. Почнува да се распрашува, бара информации за сторителот.
Цитат
НАПОМЕНА: Во коментар од темата ќе се додаваат РП активности, слики едитирани преку LSRP+.
« Последно менување: јуни 06, 2018, 06:28:18 pm Tom Harrison »
Ради местење, многу се откажаа од сампов!Отсутен Gennaro Espatticcio™

 • Баниран
 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1322
 • Репутација: 35
 • Ради местење, многу се откажаа од сампов!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #1 на: мај 06, 2018, 05:53:40 pm »
Цитат
Во овој коментар од темата ќе додавам слики за ГАЛЕРИЈА


« Последно менување: мај 09, 2018, 02:09:43 pm Tom Harrison »
Ради местење, многу се откажаа од сампов!Отсутен Gennaro Espatticcio™

 • Баниран
 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1322
 • Репутација: 35
 • Ради местење, многу се откажаа од сампов!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #2 на: мај 06, 2018, 05:54:59 pm »
Цитат
РолПлеј Активности без LSRP+.
#1. Се запознавам со Rocco - https://imgur.com/a/f8Lm4tV
#2. На забава, се запознавам со T', пијам пиво - https://imgur.com/a/8ols8pN
#3. Седиме со K.Cot и Ricky, зимам цигара од Ricky - https://imgur.com/a/caexz6e
#4. Со K.Cot одиме на бензиска, купуваме пиво и цигари - https://imgur.com/a/EWZPIkn
#5. Седиме на бензиска, се договараме да играме баскет - https://imgur.com/a/mvRwfB9
#6. Купувам кикирики, заедно со K.Cot одиме по баскет - https://imgur.com/a/q0MYoRe
#7. Го зимам баскетот од домот за деца, идеме накај игралиште - https://imgur.com/a/6mmAtpF
#8. Пред игралиштето K.Cot го закачува браникот од колата - https://imgur.com/a/KteCnS0
#9. На игралиште сме, играме баскет со K.Cot - https://imgur.com/a/fR1cCJZ
#10. Се наоѓаме со Рен, забележуваме шкртани графити низ кварт - https://imgur.com/a/noXM80n
#11. Се запознавам со Buff - https://imgur.com/a/T0ioqgy
#12. Правам тепачка со познаник од јеферсон, поради провокација и пцовка кон мене - https://imgur.com/a/KG3Isou
#13. После тепачката се сретнувам со Ricky, разговараме и се шетаме - https://imgur.com/a/jnX9iw3
#14. Се договарам со Ricky да украдеме капа и наочари што ми се свиѓаат - https://imgur.com/a/GKQ3SNy
#15. Доаѓаме до бутикот, правиме план. Успатно ми гаси колата - https://imgur.com/a/MtMylHa
#16. Набрзина зимам 2капи и 2 пара наочари (симулирав уплашен) - https://imgur.com/a/mtaR8Xh
#17. Уплашен сум, набрзина си идеме од бутикот. Успатно ми гаси колата - https://imgur.com/a/QnZrTwT
#18. Сокриени сме, ги пробуваме капите и наочарите - https://imgur.com/a/NeNefqa
#19. Седиме на бензиска, пиеме пиво со Ricky - https://imgur.com/a/sg0H6Fi
#20. Доаѓа ЛСПД, го бараат Ricky. Бегаме од нив, се криеме низ јеферсон - https://imgur.com/a/cQWQ3gW
#21. После даден јоинт од Ryder, го викам Rocco у подземната гаража - https://imgur.com/a/CsuxBub
#22. Го чекам Rocco, замислен сум во врска со јоинтот - https://imgur.com/a/iyVmeub
#23. Rocc и Buff доаѓаат, заедно го палиме јоинтот (1ва симулација пробување јоинт) - https://imgur.com/a/yvDCQSl
#24. Се наоѓам со Ren, ми дава 50 грама трава - https://imgur.com/a/R0ehJ9k
#25. Купувам ризли и фас од бензиска - https://imgur.com/a/gwdEqnN
#26. Крадам телефон од белец што е во јеферсон, бегам под мостот (симулирав уплашен) - https://imgur.com/a/357OvdE
#27. Пробувам да сролам јоинт, успешно (1ва симулација како ролам) - https://imgur.com/a/cJwvSDd
#28. Купувам СИМ картичка за украдениот телефон - https://imgur.com/a/NcUnt2m
#29. Ми се јавува K.Cot, ме вика на игралиште да играме баскет - https://imgur.com/a/EiDYpPq
#30. Идам на игралиште - https://imgur.com/a/xMIdnLF
#31. Му раскажувам на K.Cot за пробаната трева - https://imgur.com/a/krlKWE6
#32. Заедно со K.Cot одиме на мирно место за да проба трева - https://imgur.com/a/fFKi9gL
#33. Ролам јоинт, го делиме по пола со K.Cot - https://imgur.com/a/lzuz7UQ
#34. Му кажувам на K.Cot за украдениот телефон, ми мести СИМ картица - https://imgur.com/a/ZGh3lrU
#35. Разговарам со Miki, му препродавам мало кесенце со трева - https://imgur.com/a/uo8ywrY
#36. Мiki части пиво, пиеме на безниска - https://imgur.com/a/t2Ds34s
#37. Телефонски разговарам со Luiz - https://imgur.com/a/BVwdBHb
#38. Телефонски разговарам со Charlie - https://imgur.com/a/r0FvtlB
#39. Се шетаме и се зафркаваме низ маало со Freddy,Luiz и Charlie - https://imgur.com/a/pvk1NwR
#40. K.Cot ме вика за да одиме на бербер - https://imgur.com/a/v1Sl43K
#41. Одиме на бербер у jefferson, дуќанот не работи - https://imgur.com/a/VWMjm2O
#42. Заедно со K.Cot се шишаме во берберница во гантон - https://imgur.com/a/Xl36Pco
#43. Одиме дома заедно со K.Cot, се зафркаваме - https://imgur.com/a/AMFuy5z
#44. Излагаме од дома, се договараме за да јадеме нешто - https://imgur.com/a/NFSBeia
#45. Одиме на бензиска, јадеме сендвич и пиеме пиво - https://imgur.com/a/NcMVMUp
#46. Дома сум, уринам - https://imgur.com/a/cO2uSCi
#47. Се соблекувам - https://imgur.com/a/lKEaQFJ
#48. Се туширам - https://imgur.com/a/wcfy3oG
#49. Се облекувам - https://imgur.com/a/PMStrFL
#50. Облекувам патики - https://imgur.com/a/1L6GU7A
#51. Идам накај liqor' - https://imgur.com/a/beWs7v6
#52. Ми се јавува Milorad, го чекам да дојде - https://imgur.com/a/X0Y6Ajh
#53. Доаѓа Milorad, се поздравуваме - https://imgur.com/a/zdHoCjk
#54. Milorad ми раскажува за негово судење - https://imgur.com/a/KhhUeox
#55. Доаѓа Smarason, заедно пиеме пиво - https://imgur.com/a/ioCUn69
#56. Префрлувам дечко до Gregory McCaine - https://imgur.com/a/4OQtply
#57. Зборам со Buff, се договараме и одиме да се тагираме у hood - https://imgur.com/a/CQeV55G
#58. Се запознаваме со Vinnie - https://imgur.com/a/uEWZlft
#59. Седиме у маало, пушам цигара - https://imgur.com/a/uKV0iKi
#60. Се договараме со Buff, да одиме и да дуваме трева - https://imgur.com/a/F0gHuWg
#61. Ми се јавува Milorad, одиме по него и Charlie - https://imgur.com/a/RK2Pkzf
#62. Дуваме трева заедно со Milorad,Buff и Charlie - https://imgur.com/a/rU0p48H
#63. Доаѓа непознат у jefferson, го распрашувам - https://imgur.com/a/BUCPPGf
#64. Заедно со Vinnie, одиме во парк, се тагираме - https://imgur.com/a/1DiwMpn
« Последно менување: мај 10, 2018, 02:52:27 pm Tom Harrison »
Ради местење, многу се откажаа од сампов!Отсутен Santiago Makavelli

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 252
 • Репутација: 4
 • Всичко е на ред.
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #3 на: мај 06, 2018, 06:06:29 pm »
Гази си.Отсутен ɴɪᴄʜᴏʟᴀs ᴡʀɪɢʜᴛ

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 978
 • Репутација: 102
 • Eight Tray Crips!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #4 на: мај 06, 2018, 06:07:34 pm »
Газење,играш ацц крис харисон или само така иц никнејм,оти има еден ацц таков.
МОМЕНТАЛНА ПАУЗА !

Отсутен Gennaro Espatticcio™

 • Баниран
 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1322
 • Репутација: 35
 • Ради местење, многу се откажаа од сампов!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #5 на: мај 06, 2018, 06:09:55 pm »
Газење,играш ацц крис харисон или само така иц никнејм,оти има еден ацц таков.
Само ингејм, и во реалност има друго име како твоето, но не го знаеш, или пак си сретнал некој со твое име и презиме.
Ради местење, многу се откажаа од сампов!Отсутен Nevidliv

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 246
 • Репутација: 2
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #6 на: мај 06, 2018, 06:13:28 pm »
jakoo premiere :D
inace mozes Tom " Chris " Harrison posto vaka glupo e kako nick da ti e toj :d

Отсутен Gennaro Espatticcio™

 • Баниран
 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1322
 • Репутација: 35
 • Ради местење, многу се откажаа од сампов!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #7 на: мај 06, 2018, 06:15:33 pm »
jakoo premiere :D
inace mozes Tom " Chris " Harrison posto vaka glupo e kako nick da ti e toj :d
Ете бе царе, за тебе така ќе рпам :)
Ради местење, многу се откажаа од сампов!Отсутен [Platinum] Filip Turbo Boshkovski

 • DreamWorld Donator
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1279
 • Репутација: 17
 • OPEL POWER!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #8 на: мај 06, 2018, 06:34:30 pm »
Super e


Отсутен ⊕ 🇫 🇫 🇮 🇨 🇪 🇷

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 263
 • Репутација: 10
 • • PASHATA #2 •
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #9 на: мај 06, 2018, 06:39:09 pm »

Отсутен Lalana Chatchawan

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 436
 • Репутација: 26
 • here for help
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #10 на: мај 06, 2018, 06:40:59 pm »
те следам 8)
When life knocks you down, stand the fuck up and say,
"You hit like a bitch"

NORTEÑOS
Заинтересирани за одлично role - play да се јават по ПМ.

Отсутен МистерБим

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 459
 • Репутација: 2
 • Jim Beam-Персиска Ајкула
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #11 на: мај 06, 2018, 06:49:37 pm »


Отсутен Thiago Fernandez

 • Почетник
 • *
 • Пораки: 469
 • Репутација: 43
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #12 на: мај 06, 2018, 06:58:23 pm »
гуд дај поп

Отсутен Qᴜɪɴᴄʏ ᴍᴇɴᴀᴄᴇ

 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 870
 • Репутација: 21
 • a$ap ROCKY
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #13 на: мај 06, 2018, 07:00:06 pm »
РокајјјОтсутен Gennaro Espatticcio™

 • Баниран
 • Наш човек
 • **
 • Пораки: 1322
 • Репутација: 35
 • Ради местење, многу се откажаа од сампов!
Одг: Chris Harrison in jefferson'
« Одговори #14 на: мај 06, 2018, 07:26:16 pm »
Ради местење, многу се откажаа од сампов!