[Враќање /stats]

kevIN · 26

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Присутен kevIN

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 933
  • Репутација: 33
 • Ќе дојдат и моите 5 минути, ама ќе траат 10.
на: јануари 14, 2019, 09:00:58 pm
(( Враќање на /stats ))

» Име и Презиме(старо):  Kevin_Brooks
» Име и Презиме(сегашно): Kevin_Brooks
» Слики од сегашен /stats: https://imgur.com/ts4kSor
» Слики од стар /stats: https://imgur.com/zZM6Y7N
» Слики од имот(по можност со ИД): https://imgur.com/KtGlprr


(( награда за старите играчи ))

» Име и Презиме(старо):  Kevin_Brooks
» Име и Презиме(сегашно): Kevin_Brooks
» Слики од сегашен /stats:  https://imgur.com/ts4kSor
» Слики од стар /stats:  https://imgur.com/zZM6Y7N
» Слики од имот(по можност со ИД):  https://imgur.com/KtGlprr
» Напомена:Ке ви бидне додадено во сегашниот статс, плус пари и левел.

http://dw-game.info/forum/index.php?topic=31006.0




Кога ќе почнеш да одиш по вода,хејтерите ке велат
дека тоа го правиш затоа што незнаеш да пливаш


Присутен kevIN

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 933
  • Репутација: 33
 • Ќе дојдат и моите 5 минути, ама ќе траат 10.
Одговори #1 на: јануари 14, 2019, 10:30:16 pm
REFRESH

http://dw-game.info/forum/index.php?topic=31006.0




Кога ќе почнеш да одиш по вода,хејтерите ке велат
дека тоа го правиш затоа што незнаеш да пливаш


Отсутен [Staff] Tery Wilson

 • Co-Admin
 • *
  • Пораки: 497
  • Репутација: 14
Одговори #2 на: јануари 15, 2019, 01:23:02 am
За враќање на статс тема се става во http://dw-game.info/forum/index.php?topic=29960.0 доколку не сте ставиле веќе.