Јули 22, 2019, 06:54:30 pm

Автор Тема: Thomas Rodriguez  (Прочитано 1823 пати)

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Thomas Rodriguez
« на: Јануари 13, 2019, 02:07:43 pm »

*Thomas сликан од страна на негов другар од HELLS ANGELS MC

BIOGRAPHY

Thomas е 34 годишен човек живее до селото Dilmore во близината на градот Los Santos
пред тоа Живеел во Jefferson се додека не се преселил во Dilmore тој се преселил поради тоа што се скарал со неговите родители Мајкаму и Таткому се развеле и живееле одвоено и таткому нашол друга и нејкел да живее тој со таткому и се преселил , тој работи во бар во Dilmore како келнер но исто време како Моторџија тој ја нашол работата така што еден ден се отворил Бар и тој таму се запознал со главните на барот со Mattheus и Kevin се дружеле и му предложиле работа и прифатил да биде келнер но потоа тие отвориле Мото Клуб и Thomas знаел да вози мотори такви работи и почнал со тоа да се занимава да прави трки кои се добро платени исто така тој не се занимава само со тркањето, тој во исто време работи со дрога и убивања и таму е познат како Thom.*поседува мотор- чопер
* обожава цигари и дрога
* тетовиран е на грбот , десната рака и левата нога. Пишува HELLS ANGELS MC
* има други другари во селото Dillmore
* целта - берење пари
* носи кожен елек со наставки на HELLS ANGELS MC
« Последно менување: Јануари 13, 2019, 02:15:07 pm Rodriguez' »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #1 на: Јануари 13, 2019, 02:09:01 pm »

« Последно менување: Јануари 13, 2019, 06:01:23 pm Rodriguez' »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #2 на: Јануари 14, 2019, 10:20:22 pm »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #3 на: Јануари 14, 2019, 10:24:29 pm »u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #4 на: Јануари 15, 2019, 02:13:59 am »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #5 на: Јануари 15, 2019, 06:33:54 pm »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #6 на: Јануари 15, 2019, 06:43:47 pm »


u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #7 на: Јануари 15, 2019, 06:46:31 pm »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #8 на: Јануари 15, 2019, 06:47:47 pm »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #9 на: Јануари 15, 2019, 09:15:32 pm »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #10 на: Јануари 16, 2019, 12:11:04 am »
Ги сменав скиновите, моја грешка :)
« Последно менување: Јануари 16, 2019, 12:13:01 am Rodriguez' »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #11 на: Јануари 16, 2019, 12:19:06 am »

u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #12 на: Јануари 16, 2019, 12:46:24 am »
u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #13 на: Јануари 16, 2019, 01:09:01 pm »


u levoj ruci volan u desnoj njena kosa
Отсутен Thomas_Rodriguez

 • Leader
 • Наш човек
 • *
 • Пораки: 1080
 • Популарност: +138/-6
 • Every human being has a bit of gangster in him.
Одг: Thomas Rodriguez
« Одговори #14 на: Јануари 16, 2019, 02:28:22 pm »

u levoj ruci volan u desnoj njena kosa