[САМП]-Помош у врска со ентериери на куки

Terry Benedict' · 59

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Terry Benedict'

  • Почетник
  • *
    • Пораки: 92
    • Репутација: 1
  • Ex. LSG Leader
Име и презиме(на сервер): Luciano Santucci
За што станува збор(во кратки црти): Па ми треба помош у врска со ентериери на куки.
Детално објаснување(незадолжително): Овде во овој борд ги најдов ентериерите шо ги има од ГТА Сан Андреас , сакам ентериер пример тие шо ги има сега ингејм.. Па да ми се прати за мала/средна/голема кукја цени и сликички
Слика/видео(пожелно): //