Paradox Willson баниран од Администратор: Harushito_Taichi

Loreno Havesky · 77

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен [Staff] Loreno Havesky

  • Server Helper
  • *
    • Пораки: 338
    • Репутација: 15
  • • Loreno Havesky •
Име и презиме на банираниот играч: Paradox Willson
Баниран од администратор: Harushito Taichi
Поради: TELEPORT HACK
Доказ(слика/видео): https://imgur.com/a/qCnZmJY


SERVER GAMEMASTER [1]: LORENO HAVESKY
За донации од ПРИЛЕП, контактирајте ме по PM.