Michael Venturi

Andrew Johnson · 63

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен [Staff] Andrew Johnson

 • Support
 • *
  • Пораки: 1149
  • Репутација: 195
 • Ex. Andrej Houston
на: ноември 06, 2018, 02:48:04 pmДоколку сакате да се пожалите од овој Админ потполнето го формуларот

Ime_Prezime на Админ:
Ime_Prezime ваше:
Причина:
Доказ (Слика/Видео):
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе биде избришана !

Admin 1336


Отсутен Tedd Casper

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 173
  • Репутација: 2
 • Платинум Цивил
Одговори #1 на: ноември 08, 2018, 10:59:22 pmДоколку сакате да се пожалите од овој Админ потполнето го формуларот

Ime_Prezime на Админ: Michael Venturi
Ime_Prezime ваше: Ryder_Riveno
Причина: 2x пати ме кицк без причина, прво ме кицк за тој што сам му кажал дека седат 24/7 на пц, а 2 пут ме кицк затој што му кажуем дека ќе га ставим пожалби на форум, епа ако ѓи боли истината немат право овака да се понашат и да кицк, сакам да биде казнет овој админ со -репутација
Доказ (Слика/Видео):
  https://imgur.com/a/nrWC0BVИЗВЕСТУВАЊЕ: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе биде избришана !