0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Присутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 690
  • Репутација: 26
 • History is decided by winners
на: ноември 05, 2018, 08:35:57 pm
Каков мод барате [Текст/Слика/Видео]: baram modjve od gtava ako mozite da najdite arno ako ne ne   
,
&t=69s  ,

Дополнителни информации (Незадолжително)
« Последно менување: ноември 05, 2018, 08:42:07 pm 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼 »


Retired CHIEF OF POLICE David Stevens
Los Santos Police Department — "To Protect and to Serve"


Присутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 690
  • Репутација: 26
 • History is decided by winners
Одговори #1 на: ноември 05, 2018, 09:02:08 pm
Mozite modojte dami gi pratite po pm ili ovde.


Retired CHIEF OF POLICE David Stevens
Los Santos Police Department — "To Protect and to Serve"


Отсутен Jonny Michaelson

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 194
  • Репутација: 2
 • History is decided by winners
Одговори #2 на: ноември 07, 2018, 02:29:21 pm
nemam ga zacuvano, ako mi bese zacuvana ke ti ga dadev. Nova gta sega imamlspd character: Michael DeVilleLOS SANTOS POLICE DEPARTMENT - "To Protect and to Serve"
MICHAEL DEVILLE