(Предлог) За Подобар Сервер (Aktivni igraci redovno)

Danny Bonnucy · 214

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен [Staff] Danny Bonnucy

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 520
  • Репутација: 1
Ваше име и презиме на сервер: Danny Bonnucy
Колку долго играте на нашиот сервер: od 20112
Наслов на предлогот/идејата: Предлог
Објаснување: Предлого следи вака.Според мене за да има повејче активни играчи Да им се даде шанса на поранешните лидер/админи и гамемастери(Што не играт моментално на dw) Според мене че се зголеми бројот на играчи и подобра игра на серверот.На пример Andrey Nellson Поранешен 5ка иг,Edward Cappone Поранешен админ 4ка,Пд лидер не ми текнува моментално и канал 7 бесе гамемастер бесе 1 и сакам да се вратат сите гамемастери известетеги и тие имат другари што играт самп и така че се зголеми бројот на играчи и подобра игра забавна,интересна.Според мене да се вратат сите Овнеро Никола известиги сите според мене не се ешам во тоа ама сакам да стане серверот како што бесе 1000/1000 играчи.Јисифер Бонано и тој е добар рп ама кога се сака се се можи повикајтеги дајтему шанса на сите поранешни лидери/гм/админи Според мене сум во ред во оза.
« Последно менување: ноември 02, 2018, 08:44:07 pm "Bonnucy Bonnucy" »Отсутен Settimo Accardi

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 254
  • Репутација: 3
 • Ex Muki_King
Одговори #1 на: ноември 02, 2018, 08:44:10 pm
brat izvini vaka i ja sum sam lider na dw kako kese zgolemi broj na igraci koga davat admini/gm/lideri na nekoj so prv pat gi gledame ig , isto taka davat gm admini na igraci koj ni ne bile prijaveni po forum koga imalo aplikaci ova im ja gubi voljata na igraci , a jas ne sakam da gledam vaka dw da e bidejki e 10godini server,  isto taka ovde ima steknato golemo drustvo i sve drugo nikogas nesum se otkazal , sum igral i na 35-40igraci taka da toa e losoto sto nikoj admin/gm/lider ne reklamira server .. :-[ :-[

Отсутен [Staff] Danny Bonnucy

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 520
  • Репутација: 1

Отсутен Sheriff.

 • Promo Team
 • *
  • Пораки: 151
  • Репутација: 0
 • ****
Одговори #3 на: ноември 06, 2018, 11:40:21 pm
Тије лидери/админ/гм ако се вратат ти не треба да бидиш апсолутно лидер дечко оти сега секој може да земе лидер оти
ка што гледам кој земале лидери така да ти сакаш да се вратат админ/гм/лидери тија и да бидеш исти сонив не дечко
грешка си тебе одма ќе те довнат ти гарантирам затоа рпај таму игра шо праеш и не каужуј кој да вратат кој не.Отсутен Ϝᴜᴄᴄɪʙᴏʏ

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 16
  • Репутација: 0
 • Again the legend returns'
Одговори #4 на: ноември 10, 2018, 01:23:08 am
Ако се вратат стари играчи нека се вратат за да рпат, а не да се враќат за да стигнат до функција.А и шо јадите гомна сите со играчите, коа че сватите дека добар сервер не е тој шо има повеќе играчи, туку тој шо има рп.Така да дв не паѓа од 1 - во место у рп.

Roger Changretta Пензиониран критичар - Олд Скул


Отсутен Ain TwT

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 166
  • Репутација: 97
 • Endemic Species
Одговори #5 на: ноември 14, 2018, 12:22:46 pm
Без функција не можат ли тие да играат на сервер ? Зашто да не можат, баш и повеќе ќе се крене РП на сервер ако тие самоволно дојдат и почнат да РПаат нешто по сервер и да развијат повеќе факции и да се трудат така со тек на време и играчи ќе се вратат.Доколку им дадеш само така функција тие играат без жар само за таа ебана функција и нема да се замараат со нивната должност..

R/R


Отсутен John Dillinger

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 154
  • Репутација: 2
 • I rob banks for a living, what do you do? - J.D.
Одговори #6 на: ноември 15, 2018, 01:19:28 am
Значи, глобалот го сјеба ДВ, џабе е сега се.Отсутен [Staff] Shotshy

 • Head Admin
 • Co-Admin
 • *
  • Пораки: 189
  • Репутација: 4
 • Пиши пропало.
Одговори #7 на: ноември 15, 2018, 04:44:55 pm
Искрено, незнаете што пишувате.

Тоа не зависи од нас.

Stewart Sanderson
ex. Jerry Morton

DreamWorld CO-Owner

Ovlasteni ste so Admin level 1338 od administrator Hector_Grimsted
Ovlasteni ste so Admin level 1338 od administrator Nick_Bash
Ovlasteni ste so Admin level 9999 od administrator William_Hemmings