SAN - Емисија "WeekendShow"

Juliano Walford · 116

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Juliano Walford

  • Почетник
  • *
    • Пораки: 354
    • Репутација: 10
  • borring to be normal
на: октомври 23, 2018, 08:54:55 pm

Weekend Show - емисија која што ќе се прави
интервју со познати личности. Емисијата ќе се емитува
секој викенд, со почеток од 20:00 часот. Водителот на
оваа емисија е Тyrone Coleman.

ex MARK CARREY