Dreamworld Gaming

Новости:

 • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
  Discord сервер
 • Наш официјален Website: DreamWorld Website
 • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Vlada - Johnu Zizu

Johnu Zizu · 24

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Johnu Zizu

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 2
  • Репутација: -1
на: октомври 07, 2018, 09:24:26 pm
Народна Социјалистичка Партија или НСП била формирана на 18.7.1993 од страна на Frankie Bemnett во Лос Сантос. Тој Владата ја водел од 1993 до 1997 па потоа од 2004 до 2018 година. Па после него Johnu Zizu бил прогласен за претсесател на Лос Сантос
       Претседател:
         Johnu Zizu
      Заменик претседател:
        Gianni Rivero
          Секретар:
         Johny Peterson

Програма на Народна социјалистичка партија

- Нови работни места и повисоки плати
- Одговорна власт и контрола на власта
- Професионална полиција - безбедност за сите граѓани
- Реконструкција на мостот кон Лас Вентурас
- Здрава животна средина
- Заштита од природни катастрофи
- Поттик за спортот
- Реконструкција на Стадионот во Лос Сантос
- Изградба на нова сала за спорт
- Нова опрема во болниците на Лос Сантос