Dreamworld Gaming

Новости:

 • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
  Discord сервер
 • Наш официјален Website: DreamWorld Website
 • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

22.09.2014 Joseph Cortez and Dimitar Wigsley

Commando.Wax · 105

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Commando.Wax

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 24
  • Репутација: 1
 • Bikers Are Awsome
на: септември 29, 2018, 12:05:01 am
Кога Dimitar_Wigsley беше лидер па се знаеше кој е 6ранк  ;D Commando Wax - Vice PresidentПрисутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • Promo Team
 • Наш човек
 • *
  • Пораки: 650
  • Репутација: 27
 • History is decided by winners
Одговори #1 на: септември 29, 2018, 07:57:41 am
Te znam


CHIEF OF POLICE David Stevens
Los Santos Police Department — "To Protect and to Serve"


Отсутен Commando.Wax

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 24
  • Репутација: 1
 • Bikers Are Awsome
Одговори #2 на: септември 29, 2018, 02:39:26 pmCommando Wax - Vice PresidentПрисутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • Promo Team
 • Наш човек
 • *
  • Пораки: 650
  • Репутација: 27
 • History is decided by winners
Одговори #3 на: септември 29, 2018, 05:17:29 pm


CHIEF OF POLICE David Stevens
Los Santos Police Department — "To Protect and to Serve"


Отсутен Commando.Wax

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 24
  • Репутација: 1
 • Bikers Are Awsome

Присутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • Promo Team
 • Наш човек
 • *
  • Пораки: 650
  • Репутација: 27
 • History is decided by winners
Одговори #5 на: септември 30, 2018, 08:34:08 am


CHIEF OF POLICE David Stevens
Los Santos Police Department — "To Protect and to Serve"