Прочитај пред отварање на тема во бордот.

Edward River · 988

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Edward River

  • Наш човек
  • **
    • Пораки: 837
    • Репутација: 15

Ова е In Character огласник, односно служи за огласување на работи (Купи - Продај) само за на сервер. Не смеат да се објавуват теми за надвор од симулација.

Прочитајте ги Правилата на форум.