LSPD-RESCUE - CHLENIX POWER

𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼 · 560

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • LSPD Member
 • *
  • Пораки: 927
  • Репутација: 31
 • History is decided by winners
на: септември 21, 2018, 05:18:47 pm
« Последно менување: октомври 08, 2018, 09:47:00 am 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼 »

POLICE SERGEANTDAVID STEVENS
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT - " To Protect and To Serve"


Отсутен Kris Wu

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 540
  • Репутација: 27
 • Се колнам дека ќе кликнам на Палецот. Се заколна
Одговори #1 на: септември 21, 2018, 05:58:09 pm
Aoo

Subscribe to my YouTube channel
www.YouTube.Com/c/Karatist4e





Отсутен Чик Ване

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 984
  • Репутација: 7
 • Ти шо сакиш бе, дрогирашо?
Одговори #2 на: октомври 09, 2018, 05:11:55 pm
Добри сте..  8)



Отсутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • LSPD Member
 • *
  • Пораки: 927
  • Репутација: 31
 • History is decided by winners
Одговори #3 на: октомври 09, 2018, 08:21:43 pm
Ne rpam pojcem ne sum lider me downa od mestenje recon 24/7 itd... da ne pisuvam

POLICE SERGEANTDAVID STEVENS
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT - " To Protect and To Serve"


Отсутен JacobRichardson

 • Leader
 • *
  • Пораки: 97
  • Репутација: 0
Одговори #4 на: октомври 10, 2018, 01:19:06 pm
добро е



ex;Taxi,Hitman 2x,FBI
now;DOC Leader


Отсутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • LSPD Member
 • *
  • Пораки: 927
  • Репутација: 31
 • History is decided by winners
Одговори #5 на: октомври 11, 2018, 08:35:55 pm
https://imgur.com/a/63tOnl5 ja vi tolku me mrzi da baram i da stavam ae

POLICE SERGEANTDAVID STEVENS
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT - " To Protect and To Serve"


Отсутен Manny Morales

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 612
  • Репутација: 9
 • Stisni na paleco ima magija
Одговори #6 на: октомври 11, 2018, 11:50:33 pm
ae zivi zdravi odam da spiam



Отсутен [Staff] Joseph Carfano

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 1497
  • Репутација: 46
 • Dreamworld Helper
Одговори #7 на: октомври 12, 2018, 10:54:54 pm
Јако јако








Отсутен 𝓓𝓪𝓿𝓲𝓭 𝓢𝓽𝓮𝓿𝓮𝓷𝓼

 • LSPD Member
 • *
  • Пораки: 927
  • Репутација: 31
 • History is decided by winners
Одговори #8 на: октомври 13, 2018, 11:37:41 am

POLICE SERGEANTDAVID STEVENS
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT - " To Protect and To Serve"


Отсутен [Staff] Ryan_Hefner

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 202
  • Репутација: 0
 • Hepiniz dua edeceğiniz gün gelecek
Одговори #9 на: октомври 13, 2018, 11:35:55 pm
Јас бев инвајт ЛСПД дур да беше ДАВИД имаше РП сега нема ништо  :P



Отсутен Филип Турбо

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1782
  • Репутација: 16
 • OPEL POWER!
Одговори #10 на: октомври 21, 2018, 08:49:13 am
Najaki ste  ;D



Отсутен Кумановац

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 532
  • Репутација: 1
 • Куманово.
Одговори #11 на: октомври 21, 2018, 10:46:35 am
Јас бев инвајт ЛСПД дур да беше ДАВИД имаше РП сега нема ништо  :P
Те будна у пд со дм од згради.