Dreamworld Gaming

Новости:

 • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
  Discord сервер
 • Наш официјален Website: DreamWorld Website
 • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Апликации за вработување во Los Santos Medical Department

williamsmith · 132

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен williamsmith

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 77
  • Репутација: 1
Los Santos Medical Department, има потреба од нов персонал.Секој што е заинтересиран
може да аплицира на веб сајтот.Критериумите се следни:
1. Да имате 18 години или повеќе од 18 години.
2. Да имате диплома од завршено средно медицинско училиште.
3. Да имате диплома од завршен медицински факултет, или доколку имате
курс од Црвен Крст и имате диплома од истиот,можете и со неа.Предност
имаат тие што имаат завршено медицински факултет, и тие што имаат
завршено курс исто така.

Линк од апликацијата :http://dw-game.info/forum/index.php?topic=26556.0
« Последно менување: септември 13, 2018, 02:40:26 pm williamsmith »