Dreamworld Gaming

Новости:

 • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
  Discord сервер
 • Наш официјален Website: DreamWorld Website
 • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Joel Bergman

BoKiii · 159

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Присутен [Staff] BoKiii

 • Support
 • Почетник
 • *
  • Пораки: 99
  • Репутација: 2
 • За вас сам Ајнштајн.
на: август 17, 2018, 09:52:16 pmДоколку сакате да се пожалите од овој Админ потполнето го формуларот

Ime_Prezime на Админот:
Ime_Prezime ваше:
Причина:
Доказ (Слика/Видео):
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе биде избришана !
« Последно менување: август 24, 2018, 06:52:04 pm IMASOV »Отсутен Lucifer'

 • Тестери
 • Почетник
 • *
  • Пораки: 387
  • Репутација: 11
Одговори #1 на: септември 02, 2018, 02:33:10 amДоколку сакате да се пожалите од овој Админ потполнето го формуларот

Ime_Prezime на Админот: JOEL BERGMAN
Ime_Prezime ваше: Lucifer Blackburn
Причина: Па ме кикна сервер за армор хацк од бугот во бзона и сега влегувам пак и бевме на тс нешто се скаравме и чекам да ме портне админ горе а он се тпа бзона и оде офф и ме дмаше цело време за да неможам да излезам а знаеше дека не сум во бзона и дека ке ми даде панел повикај умри
Доказ (Слика/Видео): https://imgur.com/a/Xnj5Bb4
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе биде избришана !

тоа што сте имале преку тс нз. не е за казна офф е
« Последно менување: септември 03, 2018, 05:52:51 pm Tery Wilson »Отсутен SAINT

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 136
  • Репутација: 3
 • Татино мезимче.
Одговори #2 на: септември 07, 2018, 12:52:39 amДоколку сакате да се пожалите од овој Админ потполнето го формуларот

Ime_Prezime на Админот: Joel Bergman
Ime_Prezime ваше: Constanzia Corleone
Причина: Претња и ставање дх за ништо,он сам се тпа на авто и замара
Доказ (Слика/Видео): https://imgur.com/a/hdCpuCB
ИЗВЕСТУВАЊЕ: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе биде избришана !

Опоменат изваден/а си одма
« Последно менување: септември 07, 2018, 01:09:40 am Tery Wilson »
Отсутен Michael Massino

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 59
  • Репутација: 0
 • KiC FBI
Одговори #3 на: октомври 05, 2018, 01:21:23 amДоколку сакате да се пожалите од овој Админ потполнето го формуларот

Ime_Prezime на Админот: Joel Bergman
Ime_Prezime ваше: Michael Massino
Причина: Ставив две препреки за да сликам ми требаше за роле плеј нешто рпав како канцеларија дека имам и одма дх ме става за искористувње cmd /prepreki  на сликите се гледа дека се сликав ке ги тргнев одма а не дх да ме става за џабе
Доказ (Слика/Видео):
  https://imgur.com/a/61EyP5NИЗВЕСТУВАЊЕ: Пораката мора да биде цитирана, во спротивно ќе биде избришана !