Новости

Надоградувањето на форумот сеуште не е завршено целосно. Во текот на утрешниот ден, форумот повторно ќе биде заклучен за целосно да го довршиме.

Turf Map

fRiTZ乡 · 713

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен fRiTZ乡

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 539
  • Репутација: 61
 • Our Thing
на: август 17, 2018, 01:52:07 pm
Сите факции ќе бидат додавани на OOC Turf Map ! Ќе се изменува постојано...

Барање на Нов Turf
 • Факцијата мора да биде активна / постои 1 месец пред да поднесе барање за Turf Map со факцијата
 • Факцијата мора да биде активна во областа што сакате да ја барате
 • Бројот на членовите мора да ја оправда големината на побарувањето
 • Факцијата / членот мора да поседува имот во областа што сака да ја побара (ако не е достапно испишано својство, тоа ќе биде разгледано од случај до случај

Цитат
Име на факцијата:
Линк од факцијата:
Локација(слика обележано):
Доказ дека поседувате имот:
« Последно менување: август 24, 2018, 07:45:51 pm fRiTZ乡 »

Ценете го времето..
Tayson Tevorre
Victorio Holzman
Rushon Kingsley
Julius Vaughn
Daniel Danny Iannuzzi

-web crime game -
www.theunderworld.mk


Отсутен Brankec

 • Тестери
 • *
  • Пораки: 253
  • Репутација: 4
 • Diehard Loccie.
Одговори #1 на: август 23, 2018, 06:43:40 pm
Име на факцијата: Ganton Crips
Линк од факцијата: http://dw-game.info/forum/index.php?topic=23114.0
Локација(слика обележано):

Доказ дека поседувате имот: https://www.upload.ee/image/8855831/sa-mp-387.png https://www.upload.ee/image/8855832/sa-mp-388.png

Always strive and prosper.
.


Отсутен Nathan Wu

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 627
  • Репутација: 0
Одговори #2 на: август 24, 2018, 01:19:31 am
Име на факцијата: Young n Crazy 1226
Линк од факцијата: http://dw-game.info/forum/index.php?topic=23405.0
Локација(слика обележано): https://i.imgur.com/W7qL1Zi.png
Доказ дека поседувате имот: https://i.imgur.com/EVU4hqe.png https://i.imgur.com/kxVV7Hg.png
« Последно менување: август 24, 2018, 01:21:54 am Nathan Wu »William_Dasse
Отсутен Blueprint

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 164
  • Репутација: 0
Одговори #3 на: август 24, 2018, 04:26:56 am
Име на факцијата: Brocco & Associates
Линк од факцијата: http://dw-game.info/forum/index.php?topic=23127.0
Локација(слика обележано):  https://i.imgur.com/JCzXQH1.png
Доказ дека поседувате имот: https://i.imgur.com/d7EiQxG.png https://i.imgur.com/gUeYmXT.png https://i.imgur.com/xzaI2hi.png https://i.imgur.com/FzLkwQq.png https://i.imgur.com/sUFeafv.png


Отсутен [Staff] jayden taylor.

 • Server Helper
 • *
  • Пораки: 255
  • Репутација: 6
 • ex. jasson xotter
Одговори #4 на: август 25, 2018, 01:17:51 am
Име на факцијата: Rollin' 20s Neighborhood Bloods
Линк од факцијата: http://dw-game.info/forum/index.php?topic=23282.0
Локација(слика обележано): http://prntscr.com/kmllhq
Доказ дека поседувате имот: https://imgur.com/a/3KPfoguОтсутен son of god

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 87
  • Репутација: 3
 • ПАБЛО
Одговори #5 на: август 25, 2018, 02:35:27 am
Име на факцијата: White Knights Motorcycle Club
Линк од факцијата:  http://dw-game.info/forum/index.php?topic=23678.0
Локација(слика обележано): https://imgur.com/a/hNc0R4D
Доказ дека поседувате имот: https://imgur.com/a/ITRu0KG

White Knights Motorcycle Club
Jughead Jones
President

"Life is not about waiting for the storms to pass: it's about learning how to ride in the rain!"
zove me da kaže da sam fuccboi
ja joj kažem uskoro je grad moj


Отсутен Sheriff.

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 119
  • Репутација: 0
 • ****
Одговори #6 на: септември 14, 2018, 07:54:51 pm
Име на факцијата:Security Nikob.
Линк од факцијата: http://dw-game.info/forum/index.php?topic=26167.0
Локација(слика обележано): https://imgur.com/wsmEpvh
Доказ дека поседувате имот:На Joel Bergman е админот имам дозвола да рпам во неаОтсутен arturo alvarez

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 42
  • Репутација: 4
 • shit don't feel the same when you're out of town
Одговори #7 на: септември 29, 2018, 12:18:52 pm
Име на факцијата: Mara Salvatrucha XIII
Линк од факцијата:  http://dw-game.info/forum/index.php?topic=26935.0
Локација(слика обележано): https://imgur.com/sRS5gyY
Доказ дека поседувате имот: https://imgur.com/V0CSJEw


Rain keeps falling, tears keep falling
Rain keeps falling, tears keep falling
Darling, your love is like walking a bed of nails
But now I just can't keep on finding 🙏💔

Jahseh to Peep

"His name will live, brother"