Летала - Не важат!

Makedonce_ · 1177

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен [CEO] Makedonce_

  • Developer
  • *
    • Пораки: 670
    • Репутација: 114
  • Ilievski
на: јули 06, 2018, 04:39:19 am
Цени на Хеличи!


Име на хелич - Maverick
Ид на хелич - 487
Цена - 3.500.000$
Изглед на хелич -Име на хелич - Shamal
Ид на хелич - 519
Цена - 2.000.000$
Изглед на хелич -Име на хелич - Dodo
Ид на хелич - 593
Цена - 2.300.000$
Изглед на хелич -Име на хелич - Sparrow
Ид на хелич - 469
Цена - 2.000.000$
Изглед на хелич -Име на хелич - Leviathan
Ид на хелич - 417
Цена - 2.000.000$
Изглед на хелич -


« Последно менување: јули 06, 2018, 06:34:13 pm Makedonce_ »


Ке ве замолам да ме разберете и вие мене, неможам на сите PM да одговарам..