Бродови - Не важат!

Makedonce_ · 464

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен [CEO] Makedonce_

  • Developer
  • *
    • Пораки: 670
    • Репутација: 114
  • Ilievski
на: јули 06, 2018, 04:26:17 am
Цени на Бродови!


Име на брод - Predator
Ид на брод - 430
Цена - 1.500.000$
Изглед на брод -Име на брод - Squallo
Ид на брод - 446
Цена - 1.800.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Speeder
Ид на брод - 452
Цена - 1.600.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Reefer
Ид на брод - 452
Цена - 2.000.000$
Изглед на брод -
Име на брод -  Tropic
Ид на брод - 454
Цена 5.700.000
Изглед на брод  -
Име на брод - Coastguard
Ид на брод - 472
Цена - 1.200.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Dinghy
Ид на брод - 473
Цена - 800.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Marquis
Ид на брод - 484
Цена - 2.500.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Jetmax
Ид на брод - 493
Цена - 1.200.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Vortex
Ид на брод - 539
Цена - 800.000$
Изглед на брод -
Име на брод - Launch
Ид на брод - 595
Цена - 2.000.000$
Изглед на брод -
« Последно менување: јули 06, 2018, 06:34:25 pm Makedonce_ »


Ке ве замолам да ме разберете и вие мене, неможам на сите PM да одговарам..