Фотографии за fanpage (DreamWorld)

Marcus Eisenberg · 2361

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Отсутен Marcus Eisenberg

 • CO Admin
 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 547
  • Репутација: 6
 • live quickly die young - tasev'
на: јуни 17, 2018, 08:05:00 am
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name:
Слика:
Датум (кога е направена сликата):
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно):
« Последно менување: јуни 17, 2018, 08:32:03 am Anthony Rodrigez »Отсутен [Staff] #HarleyThorpe

 • Server Admin
 • *
  • Пораки: 1169
  • Репутација: 48
 • Charachted Old School
Одговори #1 на: јули 31, 2018, 07:43:31 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Harley Thorpe
Слика: http://i.prntscr.com/zKHAO9UNQ7qa-Armpn4AAQ.png
Датум (кога е направена сликата): 2013 некаден, незнам точен датум.
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Некогашни легенди :)Отсутен Ricky Wiliams

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 847
  • Репутација: 14
 • FBI simulator!
Одговори #2 на: август 04, 2018, 04:47:45 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Rikcky Wiliams
Слика: https://imgur.com/a/WiWetcq ((koja sakate odberete a moze i site :p ))
Датум (кога е направена сликата): 04.08.2018
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): LSPD se vraka poleka vo noramala,so cel da sprece golem kriminal vo gradot i okolnite mesta ...Отсутен [Staff] Carmelo Castle

 • Server Admin
 • *
  • Пораки: 901
  • Репутација: 3
 • 2010 - 2018
Одговори #3 на: септември 25, 2018, 03:09:25 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Carmelo Castle
Слика: https://imgur.com/a/63tOnl5
Датум (кога е направена сликата): 25 / 09 / 18
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Glock 17 upad vo objektОтсутен Kai

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 1052
  • Репутација: 5
Одговори #4 на: ноември 04, 2018, 05:14:59 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Nathan Kai
Слика:
Датум (кога е направена сликата): Пред два месеци беше
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Собир на моторџии и правење трки по Лос Сантос

Nathan Kai
Leonardo Thompson


Отсутен Samuray

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 45
  • Репутација: 0
 • МАКЕДОНИЈА
Одговори #5 на: јануари 24, 2019, 09:33:02 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Zen Cherito
Слика: video e

Датум (кога е направена сликата): 1/24/2019
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Undercover na FBI

Потпис внесов.


Отсутен Capello

 • Почетник
 • *
  • Пораки: 53
  • Репутација: 0
 • Ja neznam jas nisam odavde.
Одговори #6 на: јануари 27, 2019, 03:22:45 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Bojan_Micevski
Слика: https://imgur.com/a/jgOy5EG
Датум (кога е направена сликата): 1/27/2019
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Оваа фотографија е направена од фотограферот Бојан.Фотографијата е направена во текот на потерата по тројца бандити кој се занимавале со илегални работи.


Отсутен Стивен Сигал

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 217
  • Репутација: 1
 • Ex - Giuseppe Guinta .
Одговори #7 на: јануари 30, 2019, 04:00:54 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Carmelo Castle
Слика: https://imgur.com/a/63tOnl5
Датум (кога е направена сликата): 25 / 09 / 18
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Glock 17 upad vo objektОтсутен Стивен Сигал

 • Наш човек
 • **
  • Пораки: 217
  • Репутација: 1
 • Ex - Giuseppe Guinta .
Одговори #8 на: јануари 30, 2019, 04:19:09 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Nathan Kai
Слика:
Датум (кога е направена сликата): Пред два месеци беше
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): Собир на моторџии и правење трки по Лос СантосОтсутен ℓµɨƶ ɨβąɲ€ƶ 🇲🇰

 • Leader
 • *
  • Пораки: 376
  • Репутација: 3
 • 𝕞𝕒𝕞𝕒 𝕚'𝕞 𝕒 𝕔𝕣𝕚𝕞𝕚𝕟𝕒𝕝♛
Одговори #9 на: февруари 13, 2019, 08:50:29 pm
Тука можете да поставувате интересни фотографии од roleplay случки.
Сите што ќе бидат добро едитирани ќе бидат поставени на fanpage.Nick Name: Luiz Ibanez
Слика: https://imgur.com/a/DEnnVlx
Датум (кога е направена сликата): 13.02.2019
Објаснување на фотографијата (кратко и јасно): ФБИ .

𝕃𝕌𝕀ℤ 𝕀𝔹𝔸ℕ𝔼ℤ