Dreamworld Gaming

Новости:

 • Забава; Помош; Дружба - придружете се на нашиот
  Discord сервер
 • Наш официјален Website: DreamWorld Website
 • Бидете и вие дел од големата DreamWorld заедница!

Задолжително прочитај пред да играш

Makedonce_ · 1088

0 Членови и 1 гостин ја прегледуваат оваа тема.

Присутен [CEO] Makedonce_

 • Developer
 • Наш човек
 • *
  • Пораки: 541
  • Репутација: 105
 • Ilievski


» Задолжително прочитај пред да играш
 • Ние не одговараме за пробивање на вашиот акаунт.
 • Ние не одговараме за вашите грешки.
 • Не одговараме за исчезнување на ваши пари во игра или било каква друга имовина.
 • Доколку купите имот/пари од играч истиот ке бидне одземен.
 • Доколку сте неактивен одредено време имот ке ви бидне продаден и отстапен на други играчи
 • Донатори немаат никаква предност во наведените работи и кршење правила
 • Доколку сте отсутен повеќе од 1 месец не е прифатливо никакво отсуство и имот ке бидне отстапен на нови играчи
 • Доколку се создаде глобална инфлација со некој статс се прави глобал рестарт на истиот.
 • При регистрација на акаунт внесете валидна ваша емаил адреса бидејќи тој маил е вистински власник на вашиот акаунт и само преку тој емаил може да си го повратите вашиот акаунт при негово губење
 • Заштитете го вашиот акаунт со јака лозинка(користете букви и бројки Не заборавајте лозинка несмее да биде со SPACE)  и не ја кажувајте на никого ниту на администратор доколку некој ви бара пасворд пријавете го на админ.
 • Не го давајте вашиот пасворд на никого ниту на администратор.
 • Не прифаќајте никакви програми кој некој ви ги праќа со цел да имате предност во игра,сето тоа е лага само да ви го пробијат акаунт со keyloger и слично
 • Можат да ви кажат дека постои некој чит да фатите пари,не верувајте и не симнувајте,бидејќи такво нешто не постои.
 • Не верувајте на различни маилови,профили или страни лица кој не се овластени официјално од администратор на наш форум или сајт.
 • Не подржуваме продавање/купување/размена на акаунти
 • Постојат голем број на сервери кој се куќни или пак се хостирани но тоа не е важно некој од тие сервери не ја енкриптираат ваша лозинка кога ке се регистирате вие на таков сервер и ја пишете вашата лозинка тој што има пристап до акаунти кој се регистирани ја знае и вашата лозинка,чести случаи вие ставате иста лозинка како што ви е на DW и ви ја откријат со ваше регистирање на таков сервер,доколку се регистирате на други сервери никогаш не ставајте иста лозинка,вашата лозинка кај нас е 100% сигурна


Copyright © DreamWorld Macedonia 2010-2018 - All rights reserved ®
« Последно менување: мај 17, 2018, 02:35:27 am Makedonce_ »


If you fail, never give up becouse F.A.I.L means "First attempt in learning" End is not the end. In fact E.N.D means "Effort Never Dies" If you get NO as an answer, remember, N.O. means "Next Opportunity" Positive thinking!!!