1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Инфо Темна тема

Discussion in 'Известувања' started by Timmy, Apr 22, 2020.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Timmy

  Timmy Well-Known Member

  Joined:
  Apr 21, 2018
  Messages:
  3,862
  Likes Received:
  197
  [​IMG]

  Како што веќе забележавте, ставена е и темна тема на форум.
  Доколку имате забелешки во врска со боите или слично, коментирајте во темава.


  ПРЕДЛОГ ЗА ФОРУМ РОЛПЛЕЈ ДИЗАЈНИ

  Доколку вашиот дизајн го правите за одредена тема (светла или темна), мој предлог е да користите тагови, така што корисникот што го гледа ролплејот ќе знае за која тема сте го правеле.
  На пример доколку користите [ color=black], нема убаво да се гледа на темната тема.

  Таговите се додаваат при креирање на нова тема. Ставете на пример: dark, white, black, temna, bela и слично.

  [​IMG]

  Исто така можете во наслов на вашата тема во новости да додадете (white) или (dark), доколку не се снајдите со таговите.
   
 2. Connor Murphy

  Connor Murphy Well-Known Member

  Joined:
  Jan 13, 2019
  Messages:
  1,824
  Likes Received:
  1,296
  Ако можеш да средиш кога одиш во ЕДИТ на темата да можеш да додаваш ТАГС пошто сега јас пробав али го нема тоа.
   
 3. quannel.owens ⚔

  quannel.owens ⚔ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 23, 2020
  Messages:
  784
  Likes Received:
  256
  ТОП е вака, браво.
   
 4. Ivo Andonov

  Ivo Andonov Well-Known Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  1,656
  Likes Received:
  184
  Убаво нема очите да ме болат :D
   
 5. Arnold Bontade

  Faction Leader

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  435
  Likes Received:
  80
 6. JacobRichardson

  Joined:
  Sep 4, 2018
  Messages:
  36
  Likes Received:
  32
  Екстра, не менувајте!
   
 7. Capcha

  Capcha Member

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  84
  Likes Received:
  18
   
  quannel.owens ⚔ likes this.
 8. Mitushevv^

  Mitushevv^ Active Member

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  460
  Likes Received:
  196
   
  CrazyMan and quannel.owens ⚔ like this.
 9. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  1,016
  Likes Received:
  1,558
 10. Dixon

  Dixon S.W.A.T-Vice Commander

  Joined:
  Apr 25, 2018
  Messages:
  193
  Likes Received:
  48
   
 11. MiKi04

  MiKi04 Active Member

  Joined:
  Mar 25, 2020
  Messages:
  767
  Likes Received:
  76
   
 12. Filhen

  Filhen Member

  Joined:
  Mar 27, 2020
  Messages:
  44
  Likes Received:
  2
  taka e :D
   
 13. Armando Carmelo

  Armando Carmelo Active Member

  Joined:
  Mar 19, 2020
  Messages:
  211
  Likes Received:
  33
   
 14. Jeremy Campbell.

  Faction Leader

  Joined:
  Jan 23, 2019
  Messages:
  142
  Likes Received:
  47
  Добро е не болат очи
   
 15. Jacob Lawrence

  Jacob Lawrence Active Member

  Joined:
  Mar 21, 2020
  Messages:
  156
  Likes Received:
  52
  Сг е топ , не ме болив очи :D
   
 16. Филип Турбо

  Филип Турбо OPEL POWER!

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  1,275
  Likes Received:
  180
   
 17. Giuseppe Hoffman

  Giuseppe Hoffman Active Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  202
  Likes Received:
  29
 18. felan.s

  felan.s Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  63
  Likes Received:
  81
  по добро е од белата, супер
   
 19. Marshall

  Marshall Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  1,199
  Likes Received:
  616
  Прејакаа.
   
 20. Stephen Lewinson

  Stephen Lewinson Active Member

  Joined:
  Apr 7, 2020
  Messages:
  595
  Likes Received:
  231
  конечно, олеснување за очи а и појако е вака
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!