1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

Takishi Shibayama [ Don't comment ]

Discussion in 'Новости' started by Rog_Okid, Jun 30, 2020.

 1. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
  Takishi.png
  Picture of Takishi in Japan


  Biography:
  Takishi е роден на 10/19/1999 во Tokyo, Japan . Пораснал во доста богато семејство. Takishi е добро школуван. Основно и Средно образование завршил во Tokyo со скоро сите 5-ки. Во Tokyo немал многу другари, најблизок му бил неговиот братучед Hoshimi. Но тој се сели за Los Santos, San Andreas. После наполнување на 18 години одлучува да се пресели и тој во Los Santos и да му се придружи на својот братучед .
   
  FrankScalice and stevv like this.
 2. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
  Samp-115.png
  [​IMG] Samp-116.png
   
  #2 Rog_Okid, Jun 30, 2020
  Last edited: Jun 30, 2020
 3. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 4. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 5. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 6. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 7. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 8. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 9. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 10. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 11. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 12. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 13. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 14. Rog_Okid

  Rog_Okid Member

  Joined:
  Apr 22, 2020
  Messages:
  92
  Likes Received:
  68
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!