1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

San Andreas News , Local News (Official Web Site)

Discussion in 'Новости' started by john.dixon, Jun 30, 2020.

 1. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  [​IMG]

  Local News

  [​IMG]

  На ден 29.06.2020 во 22:00 часот, во популарната SAN SHOW емисија на SAN радиото,
  гостуваше високо рангиран полициски службеник,и денешен Vice Commander на
  Special Weapons and Tactics оддел на LSPD , Lucas Watson. Во интервјуто тој ни
  појасни многу работи во врска со работата во SWAT и како стасал до неговата функција.
  Исто така спомена колку е тешко да се стигне до SWAT оддел,со што ги покажа
  неколкуте фази и илјадници часови тренинг што се потребни да ги инвестира еден

  SWAT оперативец. Дел од целото интервју можете да видите подоле read more..

  ( ќе се едитира со секоја ИЦ новост )
   
  Theodore Bickford likes this.
 2. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  [​IMG]

  About US
  "San Andreas News" или "San Andreas Times" ,претставува едно од најголемите радио телевизиски програми во Los Santos, а и во цела San Andreas. Поседува високо стручен и обучен новинарски кадар. Целта на оваа програма е, точно ,брзо и навремено да ја извести јавноста за сите важни случки што се случуваат во Los Santos, а и во цела San Andreas. Поседува богата програма со најразлични емисии,вести,новости,преноси,музика,забава,спорт и друго. Седиштето, т.е студиото е лоцирано во Market карши Market Station , ( Одма до "Little Tokyo" Los Santos). Во сопственост држи професионална новинарска опрема, стотици професионални камери,микрофони,поп-филтери,компјутери и останата новинарска опрема,како и пет "News Van" комбиња кои во нив поседуваат професионална новинарска опрема и "News Maverick" кој помага за преноси во живо и следење на случувањата во градот од птичја перспектива.

  Оваа радио станица создадена е во 1995 година, во Los Santos. Создадена е со цел точно и навремено да ги известува слушателите за случувањата во градот. Но како растела намената на користење и зголемување на бројката на следење на San Andreas News, се собирале се повеќе финансии , и денес самата програма нуди повеќе фрекфенции како и повеќе избор за слушателите.

  read more..

  [​IMG]
  [​IMG]
   
  #2 john.dixon, Jun 30, 2020
  Last edited: Jun 30, 2020
  Theodore Bickford likes this.
 3. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  [​IMG]

  San Andreas News Resources
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  #3 john.dixon, Jun 30, 2020
  Last edited: Jun 30, 2020
  Theodore Bickford likes this.
 4. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  #4 john.dixon, Jun 30, 2020
  Last edited: Jun 30, 2020
 5. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  ќе се едитира.
   
  #5 john.dixon, Jun 30, 2020
  Last edited: Jun 30, 2020
 6. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  [​IMG]

  John Dixon 41 годишен продуцент на Los Santos News.
  Роден во Los Santos. 18 години искуство низ радијата
  и на телевизиите низ Лос Сантос. Има работено како
  новинар, водител на телевизиски програми, фотографирање
  во студиото Los Santos News.
   
  #6 john.dixon, Jun 30, 2020
  Last edited: Jun 30, 2020
 7. STEVV

  STEVV Member

  Joined:
  Apr 24, 2020
  Messages:
  16
  Likes Received:
  49
  Предобро, со среќа Dix!
   
 8. lucas.watson

  Staff Member

  Joined:
  Apr 22, 2018
  Messages:
  802
  Likes Received:
  1,522
  Тој шо ви гостуваше у /ливе најјак е.
   
  Leo Dimovski likes this.
 9. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
  Срце мое!
   
 10. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
 11. Kike_Nikolovski

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  89
  Likes Received:
  12
  Editor na Kanal 7 Kike Nikolovski

  [​IMG]
   
 12. Kike_Nikolovski

  Joined:
  Mar 18, 2020
  Messages:
  89
  Likes Received:
  12
  Razgovor so Direktorot na Federalnoto Biro

  [​IMG] [​IMG]
   
 13. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
 14. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
 15. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
 16. John Archer

  John Archer New Member

  Joined:
  Jun 8, 2020
  Messages:
  0
  Likes Received:
  3
  Со среќа!
   
  Kike_Nikolovski likes this.
 17. ex.Evans

  ex.Evans Member

  Joined:
  May 1, 2020
  Messages:
  30
  Likes Received:
  14
  Гази си Дикс:cool:
   
 18. Basciano Ruggiero

  Basciano Ruggiero Active Member

  Joined:
  Mar 22, 2020
  Messages:
  184
  Likes Received:
  56
  среќно братот, гази си
   
  john.dixon likes this.
 19. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
 20. john.dixon

  john.dixon ex. ballas , ms13 , gsf lider

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  554
  Likes Received:
  32
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!