1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[RP2WIN] Bruno Banani

Discussion in 'Кршење правила' started by Bounez, Jun 30, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Bounez

  Bounez Active Member

  Joined:
  Jan 26, 2019
  Messages:
  201
  Likes Received:
  47
  Ваш nickname: Don Russel
  Име и презиме на играч кој крши правило: Bruno Banani
  Причина: rp2win
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/EMxrwdp
   
 2. Sebastian Rosenstein

  Staff Member

  Joined:
  Apr 24, 2018
  Messages:
  546
  Likes Received:
  31
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!