1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[Продавам] - Голем имот.

Discussion in 'Продавам' started by ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ, Sep 9, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  436
  Likes Received:
  262
  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Вила број 472
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 250'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/6EbAnTA

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Бизнис 24/7 бург бензинска
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 40'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/M2TnZAF

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: FF зад стар Civil/LSPD 1500$ зар.
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 15'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/iGAolIV

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Elegy FT r/r
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 22'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/DgzRmAW

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Sultan FT r/r без paintjob
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 8'500'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/uleIfTd

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Infernus FT r/r
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 14'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/7sfBqyw (имам мод.)

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: NRG r/r
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 7'500'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/gvU1Yn1

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Летало Maverick
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 6'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/y4S8Qhx

  Nick на сервер: Don_Carter
  Што продавате: Брод Jetmax
  Телефонски број: 075500519
  Цена: 6'000'000$
  Слика(задолжително):
  https://imgur.com/a/8Glw8C9
   
  Gerrito Malchiny likes this.
 2. Ezequiel Valladares

  Joined:
  Jul 14, 2020
  Messages:
  40
  Likes Received:
  13
  Сакаш ли фирмата?
  НРГ 7м ?
   
 3. shaban4e.tajkun4eto

  shaban4e.tajkun4eto Active Member

  Joined:
  Apr 29, 2020
  Messages:
  338
  Likes Received:
  53
 4. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  436
  Likes Received:
  262
  Не сам заинтересиран за фирмата, нрг цена е фиксна.
   
 5. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  436
  Likes Received:
  262
  Под 200м ништо.
   
 6. Carlos_Gutierrez

  Joined:
  Jul 19, 2020
  Messages:
  120
  Likes Received:
  9
  porano carter 100m mi ja davase fixna mn ste
   
 7. Luciano Vasquez

  Luciano Vasquez Active Member

  Joined:
  Mar 20, 2020
  Messages:
  132
  Likes Received:
  31
  Maverick 4,5m?
   
 8. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  436
  Likes Received:
  262
  5.5м фиксна.
   
 9. Luis Morenno

  Luis Morenno Member

  Joined:
  Apr 30, 2018
  Messages:
  188
  Likes Received:
  7
  5m da ti dadam za maverick?
   
 10. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ Well-Known Member

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  436
  Likes Received:
  262
   
 11. Jack Bonaparte

  Jack Bonaparte Well-Known Member

  Joined:
  May 9, 2018
  Messages:
  451
  Likes Received:
  319
  Стара тема. Катанче.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!