1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

ПОМОШ ИТНО

Discussion in 'Помош' started by XMrRight69X, May 24, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. XMrRight69X

  XMrRight69X New Member

  Joined:
  May 24, 2020
  Messages:
  1
  Likes Received:
  0
  Да прашам дали ке можам да играм ГТА САМП ако ГТА Санд Андреас ми е од Стим??? Дали лесно се инсталира САМП исто како од замунда или има некој друѓи заебанции?? Благодарам
   
 2. •Македонец до гроб•

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  527
  Likes Received:
  130
  Самп ти се инсталира за 5 секунди.
  Ама тоа дали ќе можеш да ја играш на стим ГТА Са, незнам.
  @Ivo Andonov
  Тагирам затоа што можеби знаеш, помогни му на дечково.
   
  XMrRight69X likes this.
 3. Ivo Andonov

  Staff Member

  Joined:
  Apr 23, 2018
  Messages:
  1,460
  Likes Received:
  89
  Не сум сигурен погледни на YouTube :)
   
  XMrRight69X likes this.
 4. Kris Wu

  Kris Wu Member

  Joined:
  Apr 15, 2020
  Messages:
  99
  Likes Received:
  17
  mozes
   
  XMrRight69X likes this.
 5. Joyner Lucas

  Joyner Lucas Member

  Joined:
  May 20, 2020
  Messages:
  40
  Likes Received:
  11
  Можеш, само нема да може модови да стааш
   
  XMrRight69X likes this.
 6. Yashima Kazuo.

  Yashima Kazuo. Well-Known Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  1,098
  Likes Received:
  1,397
  може.
   
  XMrRight69X likes this.
 7. Ack00

  Ack00 Member

  Joined:
  Apr 29, 2020
  Messages:
  99
  Likes Received:
  11
  Mozes da ja taka igram, prvo downgrade ja gta na ver 1.0 i posle instaliriaj asi loader i mod loader ako sakas so modovi i teraj
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!