1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
 2. Guest, доколку имаш забелешка во врска со новата тема на форум, коментирај овде.
  Dismiss Notice

[PG+DM+NonRP] Sakura_Haruno

Discussion in 'Кршење правила' started by ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ, Aug 2, 2020 at 5:07 PM.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ

  Joined:
  Mar 17, 2020
  Messages:
  329
  Likes Received:
  56
  Ваш nickname: Don_Carter
  Име и презиме на играч кој крши правило: Sakura_Haruno
  Причина: PG+DM+NonRP
  Доказ (Задолжително): https://imgur.com/a/ok9x1D9
   
  #1 ᴅᴏɴ ᴄᴀʀᴛᴇʀ, Aug 2, 2020 at 5:07 PM
  Last edited: Aug 2, 2020 at 5:20 PM
 2. Boshe Casper

  Staff Member

  Joined:
  Mar 16, 2020
  Messages:
  596
  Likes Received:
  15
  ПГ имаш репорт ќе биде играчот опоменат,тука на сликата колата стои во место,ДМ нема докази дека Дмнал некој играч.
  Катанче.
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 9 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!