1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Paul Admas казнет од администратор Jack Bonaparte

Discussion in 'Играчи казнети од администратор' started by Jack Bonaparte, Oct 14, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Jack Bonaparte

  Joined:
  May 9, 2018
  Messages:
  1,382
  Likes Received:
  589
  Име и презиме на администратор: Jack Bonaparte
  Име и презиме на казнет: Paul Adams
  Причина: DM
  Доказ: https://imgur.com/a/QndjbJh


  Коментар (незадолжително): //
   
Thread Status:
Not open for further replies.
 • За нас

  Прв македонски СА-МП сервер, креиран во 2009 година. Веќе 10 години успешно ја држиме лидерската позиција во Македонија. Нудиме одлична забава и незаборавни моменти. Станете и вие дел од големата DreamWorld заедница!
 • Следете нè на Facebook